Gå til innhold

Mustek DV3000, noe og satse på? erfaringer?


Anbefalte innlegg

Hei

Så artikkelen i itavisen idag, DV3000 , og sjekka prisen på komplett og det ligger på 1300kr . Hvordan vil kvaliteten på bilder/film bli? noen som har kameraet og en side med noen filmsnutter bilder? en link til noen tester?

Vil det holde til et lite øyeblikkskamera og filme småtteri? Kikka litt på mustek sine sider og på pdfen med info men det står ikke noe om hvor lenge batteriene vil holde? og på itavisen står det at man kan filme 60 til 160 min med et 256mb minnekort, da trenger man vel et lass med batterier :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg savner også en slags test av disse nye småvideokameraene. Det er jo felles kjent at Mustek lager gode billigkameraer (gsmart-kameraene) og derfor kan det jo faktisk tenkes at det vil være god prisverdi å kjøpe et slikt kamera. Om man i tillegg har mulighet til å bruke CompactFlash (slik jeg skjønte det i alle fall) er det jo helt fantastisk.

 

Problemet er altså at så langt har det stort sett bare vært synsing, vi trenger en skikkelig test! :)

 

Noe for akamera?

Lenke til kommentar
Det er jo felles kjent at Mustek lager gode billigkameraer (Om man i tillegg har mulighet til å bruke CompactFlash (slik jeg skjønte det i alle fall) er det jo helt fantastisk.

 

specs-siden til Mustek ser det heller ut som kameraet bare støtter SD og MMC. Prisene på en SD/MMC 256MB brikke koster 300,- (og oppover) mer enn CF-kort på samme størrelse. Ikke spør meg hvorfor det står at det blir brukt CF-kort i Hardware.no/ITavisen.no sin artikkel.

 

Minnekortpriser fra Akamera.no

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fikk kameraet i posten istad og har vært ute og filma og tatt noen bilder, må si jeg er fornøyd med kvaliteten, det som var en ekstra pluss var når jeg så hvor lite kameraet egentlig var :smile:

Ser litt plastikk ut men det funker helt fint, har tatt noen bilder inne i litt dårig lys og de ble ikke så verst de heller. Men det er helt klart et kamera som trenger litt lys, ute blir bildene helt fine :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...