Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenter: Bare etter utseende?


Gjest *gutt som lurer*

Anbefalte innlegg

Jeg ser på sko, hår, kroppsholdning og ansiktsuttrykk. Teite sko eller teit hår kan være en kjempe nedtur, og ja, jeg vet det er overfladisk og teit, men sånn er det.

Kroppsholdningen sier mye om en person er av den trygge, utadvente typen, og ansiktsuttrykk kan også røpe ganske mye om folk. Lutrygget og sur er ikke akkurat tiltrekkende for meg, i hvert fall.

Eksempel på hår?

 

Jeg ser noe ala slik ut:

 

post-188215-1268797147,7189_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ser at sko kommer opp her som tema.

 

det er ganske enkelt det der, hver gang man ser noen med gamle, stygge og utslitte sko, så dømmer man automagisk den personen til å være en som ikke bryr seg så mye.

kanskje han er lat på flere områder også. og det er svært lite attraktivt. tenk på de utslitte luktende sokkene han sannsynligvis har under de utslitte skoa.

 

utseendet, inkludert klærne, gir jo andre en veldig kjapp pekepinn på hvem du er, hvor renslig du er og hvor mye du bryr deg om å se bra ut. hvem vil ha en som ikke har lyst til å se bra ut? nei, det vil du ikke.

 

vi gutta er så vant med at jenter har fine klær og sko, hadde vi sett noen med samme shabby stil som mange gutter har så hadde vi nok klagd så det hørtes vi også.

Lenke til kommentar

Om jeg går i byen legger jeg fort merke til om jeg synes en gutt har et pent ansikt, men klærne bryr jeg meg lite om. Uansett utseende og klær så er det i lengden det indre som teller. Jeg har iallfall merka at en mindre tiltrekkende gutt kan bli mer tiltrekkende pga. personligheten, og at en mer tiltrekkende gutt kan bli mindre tiltrekkende av samme grunn.

Lenke til kommentar
Gjest Pepperkverna

Har alltid tenkt på jenter som kompliserte skapninger. Og jeg vil også påstå at vi gutta er blitt kuet av jentene. Jentene har ballegrep på oss, de har all makten. Det er hovedsakelig på grunn av de at vi skaffer oss en ny frisyre, kjøper dyre klær og sko, og i stor grad går på treningsstudio for å pumpe jern. Jeg vil på mange måter si at de har kontroll over oss, og at de er det sterkeste kjønnet. Men samtidig, hva i helvette skulle vi gjort uten dem?

Jentene burde bli litt snillere med gutta! Det er dere som styrer showet likevel, så gi oss en sjanse :)

 

Sorry boys n' girls, men det er seint, og jeg kjenner at øyelokka begynner å bli farlig tunge. Håper noen ser noen relevans og saklighet i innlegget mitt, for det gjør ikke jeg!

Kommer antagelig til å angre på innlegget i morgen, men den tid den sorg :)

Lenke til kommentar

Ikke enig. Jenter gjør mer enn vi gutter gjør med utseendet for å tiltrekke

 

Sant. Det eneste vi gjør er å ta voks i håret og ta på parfyme og vi er ready to go. Det jenter ser, er det de får.

 

Vi derimot ser jenter som har gjort dem selv penere i den forstand med sminke. Ikke det at jeg tenker over det, men siden vi er inne på det ;)

Endret av Kjetil_91
Lenke til kommentar

 

Vi derimot ser jenter som har gjort dem selv penere i den forstand med sminke. Ikke det at jeg tenker over det, men siden vi er inne på det ;)

 

Kanskje du tenker over det hvis du ser en som ikke har sminke?

 

Når jeg ser noen uten sminke så kan jeg tenke at ho hadde vært penere med sminke, og jeg kan tenke det omvendte, altså at ho er naturlig pen. Alle som er pene med sminke er jo fortsatt pene uten. Men med de fleste er det en pluss med å gå med sminke, synes jeg :)

Endret av Kjetil_91
Lenke til kommentar
Gjest Anonym

Min erfaring er at MANGE jenter er utrolig usikre på seg selv =) Mulig jeg bare automatisk tiltrekkes av jenter som sender blikk, men som aldri tar kontakt

 

Som sagt tidligere i tråden så tar jenter sjelden kontakt, til og med de med veldig høy selvtillit. Du har sikkert sett pene jenter med masse selvtillit ute på byn som smiler, ler og er midtpunktet blant folk, alikevel kan denne jenten sitte med en angst for å ta kontakt med en helt ukjent gutt som hun liker.

Lenke til kommentar

Leeeenge siden jeg skrev det der, men det samme gjelder gutter. Man skal egentlig ha ganske store baller og bra med selvtillit for å gå bort til en gjeng med jenter og si hei, uten alkohol selvfølgelig. Tok meg lang tid å samle opp nok baller og selvtillit til å sjekke jenter på dagtid, uten backup av kompiser. Spørre om nr osv er ikke så lett til å begynne med =)

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...