Gå til innhold

Hjelp! Skal ha ny telefon med android!


Nutjob

Anbefalte innlegg

Hei hei godtfolk! :)

 

Driver å tenker stadig vekk på telefon eg skal kjøpe meg da lønninga renner inn på konto. Har lest mykje rundt på tester, lest artikkelen om de beste android telefonene for året 2009, sett reviews osv. men er fortsatt veldig usikker.

 

Har sett mest på Motorola Milestone siste tiden, og ser på denne som eit godt alternativ. Men tankar rundt Acer Liquid A1 har og tatt mykje plass blant dei små hjernecellene mine.

 

Her er ei lita liste over det som er viktig for meg at telefonen oppfyller:

 

- Touchskjerm, kapasitiv! Veldig viktig at den er kapasativ da eg kan ikkje fordra touchckjermer som må "trykkes" på.

- Stor skjerm, med god oppløysning. Dette er viktig da eg skal sjå film osv. på den. Pluss at eg liker når skjermen er skarp med godt bilde.

- Bra nok prosessor/minne til at den ikkje gjev ifrå seg lag eller andre forsinkelsar ved å opne/lukke program, multitasking osv.

- Den skal vere god til å browse med. Les ofte artiklar og oppdaterar meg mange gonger for dagen med browseren på telefonen

- Grei batterilevetid(skal kunne holde ut ein dag med bra mykje bruk). Kan sette den på lading om kvelden over natta, så fra morgon til kveld er ok for min del

- Android!

- GPS! Utrulig fint å ha med i bilen :)

- God/fin mediaspiller. Des meir elegant, des bedre ;)

- Punktet over betyr jo at eg skal bruke den til musikk og film, så vel som andre meir seriøse oppgåver, så god plass på telefonen er viktig :)

- Så skal den jo sjå passe bra ut og, er jo litt viktig :innocent:

 

Pris: Maks 5000kr etter frakt :) Skulle aller helst påkosta ekstra minnekort og mobillader i tillegg og :p

 

 

Dette er det eg kjem på i farten.

 

Hadde vorte veldig gla om nokre personar her på forumet ville hjulpe meg med valets kvale :)

 

 

Mvh

Zaltatov

Endret av Zaltatov
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nexus one? Sett på den?

Smekker telefon i mine øyne :)

joda, har sett på det, men det med at eg må sende den tilbake til USA for å fikse den om noko skulle gå gale, blir litt tungvint for min del :/ ser for meg og at det kan bli problemer da N1 ikkje blir solgt til norge og at dei muligens da ikkje vil reparere den om nødvendig. Er vel dette som hindrer meg. Og telefonen skal til innkjøp mot slutten av januar :)

 

Har sett litt meir på HTC HD2 no..og den er jo fantastisk lekker. Gigantisk skjerm, rask prosessor osv. MEN den har WM OS. Det irriterer meg, på bakgrunn av det folk seier(ustabilt, fryser osv.)

Lenke til kommentar

Tror visst vi leter etter samme mobil! :D

 

Kort beskrevet kan det oppsummeres som HD2 med Android!

Har egentlig ikke noe vondt i mot windows mobile, men vegrer meg likevel for å kjøpe det nå, når wm7 er like rundt hjørnet. Har dessuten heller ikke hørt så veldig mange positive erfaringer med windows.

 

Har også kikket på Google-telefonen, men syntes designet på den så litt kjedelig ut. Det er visst heller ikke støtte for multi-touch (hvis det er det det heter?) Har også lest at en del har problemer med en løs skjerm (rett meg gjerne hvis jeg tar feil).

 

Har hørt at HTC Bravo/Passion som skal komme i april vil være det nærmeste vi vil komme de spesifikasjonene vi ønsker oss! ;)

 

Føler dog det er stor sjanse for at jeg kommer til å ende opp med en HD2 allikevel! :p

Lenke til kommentar

Enig med deg ang. HD2 med android :p det er faktisk det me leita etter, ergo det perfekte.

 

Men når det kjem til WM, er det så håplaust som folk skal ha det til? Om mobilen fryser 1 gong i veka og det betyr at eg må skru den av og på er ikkje dette verdens undergang. Ang. Windows7. Ville det ikkje vore naturleg at HTC vil lage til ein update som gjer det mogleg at me som da evt. har 6.5 vil kunne oppdatere til denne?

 

Alt det med nexus one som du nemner skal stemme etter det eg har høyrt.

 

Eg klarer ikkje vente på at desse skal lanseres. Så vil nok ende opp med samme konklusjon som deg. Dersom det ikkje kjem nokon her no, som absolutt har eit alternativ som oppfyller krava mine på ein ok måte, med android :)

Lenke til kommentar

Jeg har HD2 nå. Og jeg har brukt WM i mange år. Det er ikke så ille som folk skal ha det til. Jeg tror mange bare "har hørt det av andre", eller har prøvd en eller annen gammel telefon.

 

Jeg vil også nevne at jeg har opplevd at blant annet Hero har fryst. Skjer ikke så mye sjeldnere med den enn WM-telefonene jeg har, gamle og nye.

 

Eneste gangene jeg har opplevd at Sense, TouchFlo, eller WM i bunn har skikkelig klikka er ved tredjeparts programvare som ikke var beregna for den telefonen. Men da er det ikke verre enn å restarte telefonen.

 

WM har også mer elegant støtte for e-post, dokumenter osv. i sammen. Det er nok derfor HTC fremdeles satser på WM på sinne skikkelige profftelefoner. Android er rett og slett litt etter WM på når det kommer til proff-funksjoner, slik jeg ser det. Det gjør tydeligvis også HTC.

Lenke til kommentar

no har denne telefonen alt det eg er interresert i, så tredjeparts programvare som ikkje er beregna for telefonen vil eg ikkje prøve meg utpå uansett :)

 

korleis er det med utvalget som er å laste ned egentlig? Har lite eller ingen peiling rundt det med store på WM.

 

ein an viktig ting: korleis er mediaspilleren? Liker at det er litt elegant og ser flott ut, i tillegg til at det er funksjonelt selvfølgelig :grin2:

Lenke til kommentar

Utvalget som er å laste ned til WM er stort. Men du må finne ut om hver enkelt program støtter din oppløsning osv. selv. Du kan laste ned opnmarket, men også der er det mye som ikke passer HD2. Men det er generelt mye å finne, bare at det ikke er samlet i en "appstore".

 

Ser også at du ønsker GPS. Da må jeg ta med at GPS-programvaren som følger med (CoPilot) kun har 15 dager gratis prøveperiode. Så må du betale for den. CoPilot Live 8, Scandinavia Maps koster 26.99£. Mens CoPilot Live 8, Europe Maps koster 59.99£. HER.

Lenke til kommentar
Jeg vil også nevne at jeg har opplevd at blant annet Hero har fryst. Skjer ikke så mye sjeldnere med den enn WM-telefonene jeg har, gamle og nye.

 

Eneste gangene jeg har opplevd at Sense, TouchFlo, eller WM i bunn har skikkelig klikka er ved tredjeparts programvare som ikke var beregna for den telefonen. Men da er det ikke verre enn å restarte telefonen.

<HOST> <HOST>

Det der kan du ikke seriøst mene?

Ta en kikk i androidtrådene her så ser du at en av de vanligere problemene er at noe ikke fungerer etter en oppdatering og det er ganske enkelt fordi oppdateringen krever omstart.

Hatt min Hero siden i sommer og har restartet pga feil en eneste gang. Da har jeg innstallert en masse programmer brukt custom rom osv. Den er så godt som bombesikker.

Lenke til kommentar

Jeg er også på utkikk etter ny Android-mobil, men jeg avventer med å kjøpe. Det kommer mange spennende modeller på markedet om kort tid, som vil være bedre spesifisert enn dagens modeller på markedet.

 

For min del er disse aktuelle:

HTC Bravo

SonyEricsson Xperia X10

 

Har i dag lånt en HTC Magic (som har Android) gjennom jobb som jeg er veldig fornøyd med, men ønsker å bytte denne ut pga manglende 3.5 mm audio jack plugg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...