Gå til innhold

Spiller "Avatar" på liberalisme?


Hva gjorde "Avatar" med deg?  

82 stemmer

  1. 1. Hva gjorde "Avatar" med deg?

    • Jeg ble mer liberalist
      5
    • Jeg ble mer sosialist
      11
    • Ingenting
      50
    • Har ikke sett den
      16


Anbefalte innlegg

Man kan ta land som ikke er homesteadet. Det landet som hvite nybyggere tok var i all hovedsak ubebodd prærie som indianerne ikke hadde blandet sitt arbeid med. Spiller uansett ingen rolle hva disse "erobrerne" gjorde.

 

Tullprat. Dessuten er du like mye marxist som Margareth Thatcher.

 

 

Vi kan ikke lastes fordi vi tilfeldigvis har samme hudfarge som dem.

Ingen som har påstått det heller.

Endret av AvieN
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kom igjen, du som kaller deg Marxisten må da kunne komme med bedre marxismekritikk enn "feil". ;)

 

Du har rett i at der er en klassekamp på gang mellom de som har et hederlig arbeid og de som lever som parasitter på disse arbeiderne (overklassen om du vil). Hvor du tar feil er i identifikasjonen av disse gruppene:

 

De kan deles inn i netto skattebetalere og netto skattemotakere.

 

Det er klart at alle som jobber i staten/komuner ikke betaler noe som helst i skatt (deres skattlegging er kun en fiktiv regnskapsøvelse). Dette er dagens overklasse som utnytter hederlige arbeidsfolk og forretningsfolk, ved å rane dem via skattesedelen, og nåde den som ikke betaler. Bot, fengsel eller værre venter.

 

De som jobber i det private næringsliv er klart dagens "slaver" underlagt lover, regler og forskrifter som stort sett er lagt opp får å finne unnskyldninger får å ta fra dem mer og mer verdier.

 

Dog, dagens ran og slaveri gjøres med begrunnelse i den kollektive eiendomsrett dere forsvarer og som har nesten helt fordrevet private eiendomsrett i Norge idag. Dog av frykt for å drepe gåsa som legger gull-egga våger dere ikke å gå helt ut med deres tankegang, spesielt etter dere har fått oyene opp for hva som skjedde hvor de prøvde dette (kommunismen).

Lenke til kommentar

Stakkars kapitaleierne, de har fått altfor lite sympati gjennom historien, ingenting annet enn misunnelse og drittslenging. I dag synes jeg vi skulle la dem få hvile for våre sultne munner og heller konsentrere oss om de uføretrygdede svina, som lever på andres bekostning. De er utskudd, slyngler, kommunepolitikere og andre bøller. Denslags menneskelig søppel bør snarest deporteres til Bjørnøya og glemmes. På den måten kan vi kanskje få tjent noe penger i dette landet, uten å ha sosialistsvina kretsende rundt kakene våre, med kakespaden i hånda og grådigheten lysende fra plirende øyne. Jeg hater dere!!! Hører dere!!! Jeg hater dere, sosialistjævler!!! ;) ;) ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...