Gå til innhold

[Løst]Webshop- noen som har erfaringer med denne siden?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil fraråde å bestille fra mer eller mindre seriøse nettbutikker. Denne siden ser mer ut som en skoleoppgave, enn en faktisk nettbutikk. De er jo ikke engang registrert i Brønnøysundregisteret. Og så vidt jeg kunne se var vareutvalget ganske labert. Designet er utrolig dårlig, alt virker rotete, ting "krasjer" med hverandre (pris ligger oppå tekst). De har altså ikke engang klart å lage en ok webside på tross av et fåtall med varer på lager. Når de ikke har evner til det engang, hvordan er det da med nok intelligens til å drive en webshop?

 

Informasjon om butikken sier ingenting om forbrukerrettighetene, så man aner ikke om disse følges. Den er laget via en side som tilbyr gratis webshopløsninger, og hele opplegget virker ustøtt. De oppgir heller ikke noe telefonnummer eller postadresse under kontaktinformasjon, noe jeg tror er et brudd på gjeldende regler for firma.

 

Jaja, du kan jo gjerne bestille fra siden, men jeg ville ikke tatt sjansen. Selv om du faktisk mottar varen, kan du ikke regne med at de faktisk følger forbrukerkjøpsloven om noe går galt, ettersom de ikke engang er et firma.

Endret av Marekatten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...