Gå til innhold

Når vil 2. verdenskrig bare være en notis i lærebøkene?


Olum

Anbefalte innlegg

Remusen: det er du som må komme med bevisa for at det ikkje har skjedd.

 

Dei få tinga du ahr komme med har ikkje akkurat gitt så store bevis på at holocoust ikkje har funne stad.

 

Så forsatt er sanninga Holocoust har funne stad. Dette er det du må motbevise.

Me trenger ikkje å bevise noko som er vedtatt som sannheit.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvordan kan du bevise det du skriver? Gi meg bevis, så holder jeg kjeft resten av livet.

 

Gi meg saklige svar på det jeg sier eller spør om, direkte, ikke bare quote hele greia. Sannheten er at jeg egentlig ikke trenger å bevise noe som helst. Men om du absolutt skal bevis foreslår jeg at du for din egen del reiser til disse konsentrasjonsleirene og ser dem med egne øyne som første steg.

Lenke til kommentar

Med tanke på at levningene frå norske frontkjemper ganske nylig har blitt gravd opp og identifisert så tyder vel det på at ikkje alle plasser bak jernteppet har vore like tilgjengeleg.

 

Kor mange som blei drept i konsentrasjonsleirene hersker det stor usikkerheit rundt.

Fokuset på at det var berre jøder som lei under denne prosessen er egentleg feil, sigøynere, funksjonshemma og politiske opnenter fekk mykje tilsvarande behandling.

 

At tyskerenes behandling av konsentrasjonsleirfanger ikkje var heilt bra trenger me berre å kikke til Nord-Norge for.

Bygginga av blodveiene og jernbana kosta mange livet. Så illusjonen om at det berre var fryd og gammen i leirene er eg veldig skpetisk til.

 

Og ja ein skikkeleg gjennomgang av leirene i vitenskapens navn hadde gjort at dette kapittelet i historien kunne ha blitt ferdigskriven.

Så kunne ein også fått bukt med misbruket av holocaust.

 

 

kommentator: at vitenskapen aldri kan bevise endeleg er eg fullt klar over, derfor bruk av ordet paradigme. Sidan dette er både endbart og baserer seg på at eksisterande teorier er dei mest korrekte.

Lenke til kommentar

Jeg tror det vil ta meget lang tid før at 2. Verdenskrig vil bare bli en liten notis. Det var en forferdelig krig som krevde alt for mange uskyldige liv. Skal ganske mye til for at en stor historie skal forkortes. Synes det egentlig er veldig greit at man har 2. Verdenskrig som pensum i grunnskolene, da det viser hvilke fatale følger en krig kan få, samtidig som det er et veldig spendende stoff. Jeg minnes at klassen min var helt musestille da vi hærte om 2. Verdenskrig, det mest spendende temaet i hele historiefaget.

 

Av en eller annen merkelig grunn så tror jeg ikke at 2. Verdenskrig vil gå av "moten", den vil leve mye lenger, da den krevde så mye menneskeliv.

 

 

 

Mvh

 

Erlend

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Tror ikke 2. verdenskrig går ut av historiebøkene med det første, men vil nok komme i bakgrunnen etter neste krig som tar helt av, på samme måte som ww1, napoleonskrigen etc har gjort.

 

Til dere som ikke tror på holocaust, hva med å snakke med noen som levde på den tiden hvis du ikke stoler på papirer, bilder, vitnesbyrder etc? Min farmor hadde en god venninne som var jødisk, og plutselig en dag ble hele familien arrestert. Det var det siste de så til de...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...