Jump to content
Sign in to follow this  
titania

Lyd som hakkkkkker

Recommended Posts

Jeg har problemer med lyden. Når jeg spiller musikk og åpner Internet Explorer så begynner lyden å hakke mens sida lastes. Lyden er ok når sida er ferdig lastet, men om jeg scroller opp og ned så hakker det igjen.

 

Hovedkort: Asus A7V266

Skjermkort: Nvidia Riva TNT2 Model 64 PCI

 

Vet noen hvordan jeg kan løse dette problemet? Jeg har lastet ned de nyeste driverne.

 

NB! Bruker ikke den integrerte lydkontrollen som hører med til VIA 4-in-1-driverne, for det hakker uansett om jeg bruker den eller ikke)

 

Håper noen kan hjelpe meg, for dette er svært irriterende.

Share this post


Link to post

Jeg har 256 nå, tror jeg.

 

Sava.. trodde ikke det skulle ha noe å si, men er det eneste mulighet? Å kjøpe mer ram? Vet du forresten hvor mye en 256 eller 512 brikke koster for tida? Håper ikke det er skrekkelig dyrt.. :roll:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...