Gå til innhold

The Boondock Saints II: All Saints Day


mtvw

Anbefalte innlegg

Boondock saints I fra 1999 topper min liste over kult filmer. Har vært mye styr rundt nr 2 The Boondock Saints II: All Saints Day. Finner ikke release date. har hørt at den trolig kommer 17 / 3 i år. Stemmer dette?

Noen fler som syns boondock er en tidløs klassiker? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Absolutt ingen tidløs klassiker etter min mening.

Overglorifisert actionfilm som baseres rundt minneverdige karakterer og slitne stereotyper.

 

Troy Duffy var bare heldig som "slo gjennom" med et manus som var finansielt riktig for samtiden. Etter filmen brant han alle broer, og gikk fra one-hit-wonder til en person ingen ønsket å jobbe med.

 

Overnight er en dokumentar om og rundt all hysteriet rundt Boondock Saints. Anbefales.

 

Jeg er i stor grad skeptisk til toern, og vil tro Duffy har vektlagt finansielt cash-out fremfor kreativitet og artistisk lidenskap.

Nå skal jeg riktignok ikke være altfor forhåndsdømmende, men ser ikke helt hvordan fraværet av en Willem Dafoe(som faktisk gjorde Boondock Saints verdt å se) skal utgjøre en verdig oppfølger.

Lenke til kommentar

IMDB om All Saints Day

 

 

Filmen er ute på kino i USA nå, men når den kommer til Norge vet jeg ikke. Kommer mest sannsynlig rett på DVD i Norge. DVD-releasen er vel tippet til 9. mars.

 

Jeg er av de som synes 1'eren var en fantastisk film, og en av mine absolutt favorittfilmer noensinne. Mest pga fantastisk musikk og over-the-top violence (har mye det samme som gjør Shoot 'Em Up til en fantastisk film og ikke bare enda en action-film)

Endret av Leo_Khenir
Lenke til kommentar
Noen fler som syns boondock er en tidløs klassiker? :)

 

Ser ingenting, i verken form eller innhold, som kan klassifiseres som tidløst i Boondock Saints. Filmen er rett og slett en "kul film", men som ikke leverer noe særlig tematisk originalt eller interessant. Selvsagt kan den fortsatt nytes som den kule filmen den er, men en film må ha mer å by på for å kunne kalles en tidløs klassiker.

Lenke til kommentar

Sterkt uenig med deg calimariae. Slitne stereotyper sier du? Det er disse slitne stereotypene som gjør filmen så sabla bra. Papa Joe og Rocco, ikke minst smecker eller dafoe om du vil. den overengasjerte agenten som streber etter å ta et valg, to ytter punkt av et kontinuum, "hjelpe goodguysa" eller håndheve loven. Syns boondock blir delvis selvparodierende og dermed svært humoristisk og underholdende... Man må for all del ikke glemme all den unødvendige og svært brutale volden. Kronen på verket, Iallefall etter min mening : ). Det må også sies at filmen aldri "slo igjennom" som du sier. Først i senere tid Boondock har opparbeided seg status som kultfilm. Kan inngå et kompromiss. greit, det er "bit over the top" og kalle Boondock en tidløs klassiker (er ikke akkurat askepott eller). Forandrer uansett ikke det faktum at det er en "fet film" for å sittere speik, og ingen vil noen gang kunne ta fra meg den gleden :p

 

edit:

fysj samebob. trudde jeg var unik ;/

edit:

IMDB om All Saints Day

 

 

Filmen er ute på kino i USA nå, men når den kommer til Norge vet jeg ikke. Kommer mest sannsynlig rett på DVD i Norge. DVD-releasen er vel tippet til 9. mars.

Takk,

Ja, trist nok. Uansett så gleder jeg meg uendelig mye :)

Endret av mtvw
Lenke til kommentar

Nå refererer jeg mer til de gjennomsiktige irske skikkelsene filmen roterer seg rundt.

Har flere kompiser som nærmest forguder filmen, som lister den blant toppfavoritter; Det er her det skuffer meg at folk forveksler en kul/fet/stilig film med et artistisk godt stykke håndverk.

 

Nå skal det ikke sies at jeg misliker filmen, da den har sin plass i dvd-hylla, jeg har bare problemer med å se på den som noe annet enn halvannen time hjernedød underholdning. Jeg prøver bare å understreke at dersom man faktisk skal glorifisere filmen, og snakke den opp til skyene, bør man seriøst sette seg ned med en solid bunke god film.

Endret av calimariae
Lenke til kommentar
Er jeg den eneste som synes William Defoe ødela Boondock Saints?

 

Du er nok ikke den eneste, men jeg er langt i fra enig.

 

Defoe ga filmen svært mye i mine øyne.

 

Jeg er spent på hvordan mottakelse 2'ern vil få. Jeg vil nok ikke se filmen i frykt for at den skal påvirke synet mitt på 1'ern negativt.

Lenke til kommentar
Defoe ga filmen svært mye i mine øyne.

Svært mye av hva?

 

Jeg kan være enig i at Defoe tilførte filmen et par morsomme replikker og gester, men utover det synes jeg rollefiguren hans var veldig utroverdig. Han hadde kanskje gjort seg i en eller annen absurd komediefilm, ikke en vittig actionfilm som Boondock Saints tilsynelatende prøver å være.

 

Men når sant skal sies, synes jeg hele Boondock Saints stort sett er veldig amatørmessig laget. Jeg liker ideen, men det er altfor mange lite troverdige rollefigurer og hendelser. Hovedpersonene er også veldig grunne og lite interessante.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...