Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

lyst til å be en jente ut på kaffe, men har veldig lite erfaring:(


Gjest Guest_gjest_*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Uansett, oppsumeringa er

-aldri hatt dame

-dårlig selvbilde(ikke veldig illle, men det kunne vært bedre)

-omtrent null seksuell erfaring

 

= JÆVLA dårlig utgangspunkt, egentlig ;)

 

Jeg synes du skal drikke kaffe med henne. Det er forrsten ikke noe som heter negativ erfaring. Selv mislyktes jeg å sjekke opp en gutt. Var litt pinlig, siden vi hadde felles bekjente. Men ikke noe problem. Følte meg lett og fri.

 

Det gjør ikke noe at du ikke har hatt dame. Det gjør ikke noe at du har dårlig selvbilde. Det gjør ikke noe at du ar lite seksell erfaring. Alle damer er forskjellige. Ikke alle liker selvsikkre gutter som har pult alle. Selv liker jeg de usikkre og uerfarne, som stumt stirrer, men aldri tar kontakt. Det er forskjellig hva jenter liker. Men én ting som er sikkert er at en jente har mulighet til å forelkse seg i forskjellige typer menn. Det er ikke bare én type. Kan hende har denne dama du er interessert i bare vært sammen med veldig selvsikkre menn, det betyr ikke at du ikke er hennes type. Prøv. Om du kommer stammende og rødmende inn med rare r-er er det mye bedre enn hvis du sitter hjemme.

Lenke til kommentar
Joda, vet jo alt dette selv...har litt sosiale antenner og skjønner at man må tenke positivt om seg selv osv., men det er ikke så lett når få mennesker like deg for den man er!

 

Jeg ser ingen grunn til at hun her skal være noe unntak egentlig, men er jo verdt et forsøk. Hun er uansett sikkert etter en uvahengig kar som er godt etablert, ikke en som meg med studielån langt oppi rompa og foreløpig uten jobb:( Er nok stor sjanse for at bare det er nok til at hun mister interessen.

Ser du hva du selv gjør nå? Hjernen din trekker frem alle de tingene du tror er negativt om deg selv, for å gi deg en unskyldning til å ikke prøve deg. "Det vil jo ikke funke uansett, så hvorfor gidde?"

 

Du bruker mange sikkerhets-ord her, som tyder på nettopp det: "er ikke så lett når.." "ser ingen grunn til at hun her.." "Hun er uansett sikkert.." "Er nok stor sjangse.."

Alt dette er bare vas som du serverer deg selv fordi du ikke tør å ta sjangsen. Alt dette er synsing som du selv finner på for å skåne deg for et eventuelt avslag, og det er ikke noe 100% hold i det du skriver, og de unskyldningene du serverer deg selv.

 

Du har et valg her:

Ta sjangsen, leve livet, og få resultater? Eller gi opp, synes synd på seg selv, utvide sin egne onde sirkel, og sitte hjemme i sofaen og råtne i sin egen selvmedlidenhet.

 

Ditt valg, og kun du som kan ta det.

Eneste vi kan gjøre er å råde deg til å velge alternativ 1. Det er så UTROLIG verdt det når man er over de tyngste partiene.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_TS_*

Det ente som forventet det, merket at hun mistet interessen etter hvert:(

 

Hun smilte mye og lo en del den første tiden, altså det så ut til at hun hadde det veldig hygggelig en god stund. Men på slutten, så kunne jeg se en liten annelse av skuffelse i fjeset hennes. Lattern ble bare til noen kunnstige smil.

 

Jeg vet ikke hva jeg gjorde galt, jeg prøvde å holde en samtale gående og prøvde å lytte på hva hun hadde å si, Jeg syntes alt gikk egentlig veldig fint, helt frem til slutten. Kanskje jeg ikke var så kjekk som hun hadde forestilt seg. Fikk jo nr siden hun syntes jeg var søt/kjekk, men oppførselen min levde vell kanskje ikke opp til "drømme prins" forventingene(tenker bare høyt her nå assa)

 

Har nyrlig flyttet til oslo og det er nesten sykt åssen damene her står i "kø" for å stå i nærheten av meg når jeg er ute på byen. De henger rundt meg og håper på at jeg skal ta intiativet, men jeg gidder ikke, for jeg vet at de mister interessen når de finner ut at jeg egentlig er veldig beskjeden og "snill" kar. Syntes det er veldig lite hyggelig når ingen jenter liker deg for den man er.Jeg har vært fall forstått at det hjelper i hvert fall ikke å ha et pent/kjekt ansikt hvis man ikke er mye frempå og er en beskjeden kar.

 

Jeg får heller se på denne daten som en erfaring og prøve å lære av den.Hvis jeg bare hadde klart å bygge opp tilliten min litt og blitt flink til å sjarmere jenter, så kunne jeg garantert fått meg noe hver helg nesten.(ikke at jeg har lyst til det da). Hvis jeg klarer å fikse meg en ny date en dag, så skal jeg fremstå som mindre hyggelig og snill. Hadde egentlig planer om å gjøre det på den daten også, men ble vanskelig når jeg merket åssen denne jenta var. Jeg er en åpen og hyggelig kar og har egentlig ikke lyst til å fremstå som noe annet. Så hvis jeg lærer meg dette "spillet" litt mer, så kan jeg fiske inn damer som bare det ved hjelp av utseende mitt, tror jeg. Men om det er det jeg virkelig ønsker, det er et annet spørsmål derimot!? ;)

Lenke til kommentar

Du fikk nummeret hennes, så da kan du bruke det. Føl deg litt frem med en sms eller to, se om du får entusiastiske svar eller mer generiske, korte svar. Virker hun positiv, så kan du ta henne med på en date til. Det vil ikke drepe deg og hver erfaring gjør deg rikere, god såvel som dårlig.

Jeg er egentlig litt lik deg mtp. passitivitet på byen, men prøver å gjøre noe med det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...