Gå til innhold

Nokia N900 vs. SE Experia X2


Anbefalte innlegg

Regner med å kjøpe en av disse telefonene i løpet av januar, men er veldig usikker på hvilken jeg skal velge. Er en ihuga duppedittperson, men må være ærlig på at det er mange funksjonaliteter på de begge som jeg aldri kommer til å bruke.

 

Det jeg har falt for er kombinasjonen av tastatur og berøringsskjerm. Ellers så har de begge det meste av det som er viktig for meg; musikkspiller, radio, stor minnekapasitet, kalender som kan vise avtaler på startskjermen, mange muligheter for personalisering, email, wlan, godt kamera og ikke minst videolys. Nokiaen har ikke smileys og ikke MMS, men det siste har nok noen laget til den snart og smileys kan jeg få igjennom A-sms, så de skiller seg ikke stort der heller.

 

Så det jeg lurer på er om noen kan hjelpe meg å ta en avgjørelse på hvilken jeg mest sannsynlig blir mest fornøyd med? Jeg kjenner verken Maemo eller Windows mobile, så jeg vet ikke om den ene er enklere for meg å bruke enn den andre. Noen tanker om det? Jeg er ingen teknologianalfabet, men samtidig vil jeg ikke ha noe som jeg må anstrenge meg masse for å forstå og kunne bruke. Jeg har hatt like mange Nokia som SE, og er komfortabel med de begge, og liker de bedre enn LG (Renoir) som jeg hadde frem til i høst. Skjerm- og høyttalerkvalitet er viktig, men samtidig skal det noe kvalitetsforskjell til før jeg synes det er avjørende.

 

Noen som har prøvd ut den ene eller begge og som har noen gode selling points?!?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg funderer på det samme som deg. Har du bestemt deg?

 

Tenker at N900 er bedre pga. stort minne, mens X2 må baseres på minnekort. Men det har kanskje ikke noe å si rent praktisk? (Bortsett fra at N900 har mulighet for en større kapasitet totalt.)

 

X2 har håndskriftsmulighet og diktafon + "berøringsfokus". Vet ikke om N900 har dette.

Lenke til kommentar

Jeg har n900, og er veldig godt fornøyd. Men: om du vil ha en telefon som "bare virker", er ikke dette valget rett for deg. Det er en telefon som kan konfigureres i hytt og pine, og som du kan gjøre omtrent hva du vill med. Samtidig blir du nøtt til litt prøving og feiling, forumleting osv, for å få ting til å fungere.

 

Les mer her: http://www.themaemo.com/and-now-for-someth...killer-feature/ ;)

Lenke til kommentar
Nytt problem: Det står ikke noe om at X2 har FM-radio. Det hadde jeg oversett. :(

Jeg vil jo ha de funksjonene jeg er vant med fra før av, i tillegg til kontorfunksjoner, nett og annet.

 

Spørsmålene mine til Sony Ericsson går fram av svarene (utdrag av e-brevet):

 

"
I dagsläget har inte telefonen radio men det kommer en uppdatering till mjukvaran i telefonen under våren som aktiverar FM-radio i telefonen.

 

Det går att spela in ljud men du kan tyvärr inte spela in samtal.

 

Med vennlig hilsen

/Rickard

Sony Ericsson Contact Center

"

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...