Gå til innhold

LOST- recaps er tilbake!


Anbefalte innlegg

Hei!

Til dere som pleide å se på Seanie B sine oppsummeringsvideoer på Youtube så kan jeg fortelle dere at Seanie B er tilbake, og har lagt ut mange av de gamle videoene sine ut igjen, yay!!!

 

Og til dere som ikke skjønner hva jeg snakker om, så kan jeg fortelle at om dere, som mange andre, iblant føler dere forvirret etter å ha sett en Lost episode, eller etter en stund har glemt hva som skjedde i f.eks episode 1 av sesong 1, så er Seanie B sine videoer geniale. Han oppsummerer handlingen i hver episode, og presenterer teorier for noen av de merkelige tingene som har skjedd i episoden. Er du en ekte Lost fan, så må du få med deg dette.

 

Ikke alle videoene er lagt ut enda, men han har sagt at han vil legge ut de andre videoene fortløpende.

 

Seanie B youtube kanal :) her ligger resten av videoene, og flere blir lagt ut fortløpende. Har du en konto på youtube, så er det bare å subscribe til kanalen hans, så får du automatisk vite når han har lagt ut neste video, og slipper å sjekke kanalen hans.

 

 

 

Spesial video om røykmonsteret:

 

 

Folkens bare 1 måned igjen til sesongstarten på siste sesong!

Endret av Sonja84
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Hvem gidder å bry seg med det a? Jeg er bare ute etter å få høre spennende ideer og teorier, jeg driter i hvem som var den første i verden til å tenke dem ut

 

Saken var vel den at han hadde lest opp store utdrag fra andre Lost-blogger ord-for-ord uten å gi noen form for kred til de som hadde skrevet det. Noe som, om det stemmer, er dårlig oppførsel, selv på nett.

 

Men for all del, det kan godt hende han produserer recaps med eget innhold som holder mål.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Noen som føler for å skrive her hver gang det kommer ny recap, så man husker å se dem? ;)

Du kan vel egentlig bare subscribe på YouTube, og sjekke innom hver søndag-tirsdag. Han pleier å uploade dem hver søndag eller mandag, men har ikke kommet med recap for The Candidate enda. Rart. Kommer til å spørre han hvorfor, kan si fra her om jeg får svar.

 

Ellers har han en Twitter-account som han pleier å oppdatere når han uploader nye recaps. Den kan du finne her: @TheSeanieB

 

Han har også en Facebook-side han oppdaterer når han legger ut recaps, Sean Olesiuk er hele navnet hans.

 

 

EDIT: Han sier at han uploadet i går, men skjedde noe over natta, slik at de ikke ble uploadet. Uploader recap for The Candidate nå.

Endret av CRWTH
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...