Gå til innhold

Høretelefon inngang ødelagt.


Anbefalte innlegg

Hadde ledningen til en høretelefon inne i inngangen da jeg kom borti den så hardt at deler av inngangshullet "knakk". Den fungerer fortsatt men når noe er plugget i er det så løst at med mindre finner den "perfekte" posisjon og den holder seg der så forsvinner lyden.

 

Går det ann å kjøpe en slik del løst i butikk og fikse det selv? Laptopen begynner å bli noen år nå så å sende den på service blir så dyrt iforhold til verdi at det ser jeg ikke som noe alternativ. Kan man feks koble fra ekstern mic inngang eller line-in og bruke denne?

 

Laptopen er en Acer Aspire 5613ZWLMi.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På noen hovedkort/lydkort er det mulig å bytte om mic- og hodetelefon-portene, men om det ikke er mulig med programvaren som fulgte med pcen, kan dette bli vanskelig. Hvis du har line-out på pcen, kan du bruke denne istedenfor hodetelefon utgangen, men det er vel ikke så vanlig å ha det på laptopper.

 

Du kan kjøpe et usb-lydkort. Riktignok litt dumt å ha noe stikkende ut av pcen, men dette er hvertfall en enkel og ikke så dyr løsning. Har ikke noen forslag til bestemte lydkort, men bare søk på usb lydkort på f.eks. prisguiden.no eller netshop.no.

 

(heter forresten hodetelefon utgang (signalet går ut av pcen)).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...