Jump to content
Sign in to follow this  
Troy Henrik

Nye pcen vil ikke vise bilde!

Recommended Posts

Jeg overklokket både cpu fra "103" til "133" og volt til 1.5 eller noe.

Skjermkort overklokket jeg litt og, nå står det bare "no signal, going to power save når jeg skrur på"

Jeg har testet skjermkortet mitt på en annen sin pc, og det funket strålende.

Høres ut som alt starter, men det kommer ikke noe bilde.(jeg satt inn et annet skjermkort og da peip hovedkortet soyo p4s dragon ultra som FAEN)

Hvordan kan jeg komme inn i bios eventuelt andre metoder og få fiksa dette ? setter VELDIG stor pris på alle hardwareguruer som kan hjelpe meg med dette.

Share this post


Link to post
Ja, laster ned manual nå.

Men hvorfor er det bildet som ikke funker når det er prossessor jeg har stilt på`? jaja, being a overclocker is tough, and im a n00b!

 

Altså hvis du f.eks har ødelagt CPU'n din tror du du vil få bilde uten CPU?

Nei, det gjør ikke jeg heller :p

 

Piper det i det hele tatt når du starter maskinen? Hører du rammen "lade" opp og cpu starte etc. (hører det ikke hvis du har flymotorvifter da.).

 

Du kan prøve å feilsøke. Teste cpu på annen maskin etc. Men først ville jeg ha prøvd å resette cmos.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...