Jump to content
Sign in to follow this  
Hjelp!!!

ITbutikken

Recommended Posts

Hold deg langt unna. Han norske representanten roter helt forjævlig og når du klager tar det evigheter på mailen. Når du står litt på krava driter han i deg etter en stund, og lar være å svare på mail. Tro meg, du burde la være. Du er herved advart. Mangen andre som også har hatt problemer med retursaker hos dem. Men så har du jo disse tullingene som sier de har bra service bare fordi de mottok varen på under 2 uker, noe alle webshoper gjør. Men hør på de som har hatt litt problemer, så finner du ut hvordan de egentlig er. Norges verste webshop når det gjelder service!

Share this post


Link to post

Jeg kan fortell at jeg har hatt en enda verre opplevelse med Komplett.no. De nekta plent å sende meg et GF3 kort tilbake, og insisterte på å sende et Hercules Radeon 8500. Nå jeg i utganskpunktet hadde kjøpt et Hercules GF3 og ikke ønsker Radeon kort fra tiden før 9000-serien var det jo ganske logisk at de skulle etterkomme mitt ønske. Frekk var han og! Dette har de i midlertid fiksa på, så andre gangen jeg hadde problemer med et produkt ble det ordna pent og pyntelig. Komplett er ikke de billigste.

 

Andre personlige erfaringer er at ITbutikken er treg å levere, og treg å behandle returer, men gjør det med middels god service og meget gode priser.

 

Databutikken bør dere holde dere langt unna! Svært god pris, men masse rot ved returer og som i tillegg tar meget lang tid.

 

Det hele kommer an på hvem du møter på når du skal få service. Noen er bare født drittsekk, mens andre brenner for å gjøre kundene fornøyde. Du kan møte begge disse typene på så og si alle webshopene.

Share this post


Link to post

hos itbutikken er det bare en norsk fyr og han er som sagt en sviming så da er jo den saken grei. HOLD DERE UNNA

 

også med en gang noe skal skje (skulle skjedd) er det ned til danmark, så de skyver problemene på hverandre når det er en sak de ikke gidder å ta. jævlig køkkete system.

 

nei, jeg bare sier det; HOLD DERE LANGT UNNA ITBUTIKKEN.NO

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...