Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er damer bare ute etter en ting?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjærlighet eksisterer, det kan du være sikker på i alle fall. Ikke noe skuespill eller teater.

 

Hva jeg mener om det andre du har skrevet, er at det du har møtt feil type jenter. De "damene" (damer) som du nevner i tittelen her, er jo i (hovedsak) disse to jentene. Men som vi vet, er nok de fleste jenter mer motsatt enn de jentene du har der, men vi finner jo alle type mennesker på ved begge kjønn. De fleste har kanskje inntrykk av det motsatte når det gjelder problemstillingen din dog; at gutter liker og gå rundt mens jenter blir såret.

 

Men jeg er faktisk på laget ditt. Jeg er kun 17 men har vært i to litt seriøse forhold den siste tiden, og begge har vært fjortis-aktig og bare stikki etter litt.

 

Jenter skal jo liksom være mer modne enn gutter i denne alderen, men jeg tror det er feil, gitt.

Lenke til kommentar

Det er slik mange jenter tenker om gutter. Å basere synes sitt på kvinner etter en fuktig lørdagskveld på byen er vel ikke det beste utgangspunkt etter min mening, og akkurat på disse arenaene er vel ikke menn strengt tatt noe bedre. Og ja - til en viss grad avskydde jeg samtlige menn før, rett og slett fordi jeg fikk inntrykk av at menn kun var ute etter én ting.

 

Derimot har jeg lært at slik er det ikke, men jeg måtte på andre arenaer for å finne akkurat de guttene/mennene som faktisk ønsket seg noe mer enn sex. Jeg tror du bør komme deg inn på andre areaner i samfunnet, der vil du se at jenter er like forskjellige som gutter, og at ingen jenter er like.

Endret av yvonne2
Lenke til kommentar

Mkay, ingen som har nevnt det så langt.

 

Jeg mener dette har en fin, naturlig og logisk forklaring.

 

Jeg tror du har kommet borti jenter som er på den andre siden av sjekkemarkedet - motsatt av der du tydligvis vil være. Du innser vel at det finnes et stort kjøttmarked der jenter, på lag med gutter, kun søker etter tilfeldig, uforpliktende sex? Og at det mest sannsynlig er to jenter av denne typen du har truffet.

 

Ikke begynn å generaliser utifra denne erfaringen. Som Cypheron skriver så finnes det nok av dem du er ute etter - jenter som leter etter menigsfulle forhold som kanskje varer livet ut.

Lenke til kommentar

Meget pågående individer av det motsatte kjønn er ofte ute etter sex, ingen overraskelse der. Og om du fortsetter å være såpass passiv som det later som at du er så er det nok denne typen mennesker du vil møte mest, eller ihvertfall legge merke til.

 

Jeg har følgende tips til deg:

Ikke vær redd for å si hva du mener. Alle har rett til å si hva de mener, også du. Å være høflig er vel og bra, men det bør ikke innebære at du holder kjeft når folk gjør ting du ikke liker. Hvis du aldri sier ifra eller på andre måter gjør det klart hva du vil så vil det bare være en tilfeldighet om du faktisk får det eller ei. Er det virkelig noe du ønsker?

Ikke alle vil det samme som deg (noe du har erfart her), så ikke anta at de gjør det. Spør dem hva de vil, og gjør det klart hva du vil. Så slipper du å bli med på ting du ikke ønsker og så slipper de å kaste bort tiden sin fordi de tror at du er interessert i noe du egentlig ikke er.

Endret av jonnor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...