Gå til innhold

Oppgradering til Core i5, maks 3000


Anbefalte innlegg

Har et lite ønske om å oppgradere min antikke s939 PC fra 2005. Tenker da på å skaffe meg det nyeste av det nye, men ønsker ikke at det skal bli så alt for dyrt. Trenger prosessor, hovedkort og ram, skjermkortet (7800GT) kan oppgraderes seinere.

Komponentene som er i mine tanker nå:

 

Corsair XMS3 DDR3-1600 CL9 4 GB

--------------------------------

Minnet er jeg veldig usikker på. Skal på ingen måte overklokke PCen, så det er kanskje ikke så viktig hva slags DDR3 minne jeg velger? Ønsket er 4 GB DDR.

 

 

Asus P7P55D

------------

Er en fan av Asus, har aldri hatt problemer, derfor dette hovedkortet. Men er det kanskje like greit å gå for den billigste LE-varianten av kortserien? Sparer vel muligens en hundrelapp, men er det verd det?

 

Intel Core i5 750

-----------------

Denne prosessoren er den billigste av Core i5 så langt. Ellers ingenting å kommentere selv.

 

Kan jeg få noen innspill på disse tre komponentene? PCen kommer i svært liten grad til å brukes til spill. Er det noen som tør vise meg et oppsett som de tror gir mer "bang for the bucks" og samtidig er framtidsrettet? Er det noen AMD-frelste sjeler som tør sette opp et forslag for meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bestilte meg nettop en i5 pc selv, og jeg kjøpte LE varianten av asus kortet. Fant ut at det ikke var store forskjellen og at prisen var noe lavere på LE. Merk at begge disse kortene kun støtter Crossfire og ikke sli. Det vil si at hvis du har planer om å kjøre to skjermkort så er det kun ATI-kort som kan benyttes.

 

Jeg kjøpte 1600mhz RAM. Håper ikke det blir ugler i mosen av det? Har forøvrig tenkt til å overklokke litt etter hvert, men fungerer 1600mhz rammen uten å overklokke også?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...