Gå til innhold

Hjelp til kjøp av øreplugger


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg er på utkikk etter in-ear headset til min iPod Touch 2G. De må ha fjernkontroll med musikkstyring og volume, og bør helst være hvite og ha mikrofon (ikke et krav). Pris rundt 300-1000. Noen som har noen forslag eller erfaringer å dele?

 

Har hatt Apple sine i et års tid nå, men de har begynt å skurre på halvfull lyd + at jeg har mistet gummiproppene. Hater at de proppene er så lette å miste, så på de nye jeg kjøper bør proppene sitte godt, evt. følge med mer enn 3 par!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tro meg, alt er bedre enn det crappet som følger med iPoden. Heller ikke apple sine in-ears som man kan kjøpe til senere (700 kr) er kjempegode.

 

Noen som vet om disse er gode?

 

http://www.amazon.com/Klipsch-IMAGE-S4i-No...G/ref=pd_cp_e_1

 

http://www.amazon.com/Etymotic-Research-Ea...E/ref=pd_cp_e_2

 

http://www.amazon.com/Skullcandy-Earbuds-H.../ref=pd_sim_e_8

 

http://www.amazon.com/V-MODA-Earbuds-Heads...ef=pd_sim_cps_7

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

http://www.ultimatebuds.com/store/home.php

 

her får du etymotic er-6i med apples ledning (med mic og volumknapp) (review uten appleledningen). dette er et genialt IEM par. de har veldig god lyd, er veldig komfortable og er veldig praktiske med mic og volumkontroll. i tillegg er servicen noe av den beste jeg har vært borti. de koster $150 pluss frakt, og burde dermed komme på rett under tusenlappen. de har også et par andre IEMs som det kan være verdt å ta en titt på.

 

her er en anmeldelse av klisch settet du nevnte. har ingen erfaring med dette settet, men iLounge treffer som regel spikeren på hodet når de anmelder headset. i hvert fall når det kommer til de jeg har prøvd.

Endret av dennis.se
Lenke til kommentar

apple bruker ikke proprietær teknologi i headsettene sine, så det er ingen problemer med kompabiliteten. men volumkontrollen, micen, etc vil selvsagt ikke fungere dersom ikke telefonen din har støtte for dette (eller din telefon benytter seg av proprietær teknologi).

 

og med etymotic-drivernes fantastiske lyd, og den uslåelige iphonekabelen (har hatt mange forskjellige headset, og ingen har hatt en bedre kabel enn dem som følger med på en standard iphone/ipod.), synes absolutt disse er verdt pengene. jeg har i hvert fall aldri angret =)

 

hvis du er ute etter flere alternativer, med mic og kanskje volumkontroll, burde du kanskje ta en titt på ilounges tester av headsets til iphone (link), eller liknende sider. de er alle kompitable med andre telefoner =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...