Gå til innhold

Nite Rocket underholder natten for deg


AmiDelf

Anbefalte innlegg

Radio Night Rocket ble i sin tid startet for å underholde folk i det norske 'bilmiljøet' og da kanskje fortrinnsvis amcar-entusiaster. Jeg mistenker også at motorsykkelfolket, ihvertfall en del av dem, hører på Radio Nite Rocket. Nite Rocket har blitt beskylt for å være brun i kantene! Ja noen har til og med påstått at det har vært en nazi-radio! Men det er lenge siden. Jeg tror ikke Rune Kjelldal egentlig bryr seg så mye om politikk. Det er en 'gi fan-type' som liker å kødde med det som går an å kødde med. Men nå gjør jo også NRK det samme og mye mer. Som sagt; Rune Kjelldal begynner kanskje å bli for gammel! hi hi! Radio Nite Rocket hører dere på FM 101,1 fra klokken 23.00 og fra med nyttår med utvidede sendetider I Oslo-området.

 

Uansett er jeg glad for at det finnes folk som Rune Kjelldal som tar sjansen på å spille ukjent band som Johansens Dagilgvarer, akkurat som han kule typen på 'Rockeweb' (en tidligere blogg).

 

Hvis det finnes noen annonsører der ute som har litt for mye penger så anbefaler jeg at dere putter pengene i en annonse hos radio Nite Rocket. Det er forbrukermakt å også våge å støtte noe som er annerledes. Og så gir dere møkka i å annonsere hos P4 og Radio Norge helt til de begynner å spille nyere norsk musikk!

 

Takk til Rune Kjelldal ved radio Nite Rocket! (FM 101,1). Kanskje kulturdepartementet skjønte dette da dem ga Nite Rocket flere nye år i Oslo. Det å skape verdier er ikke å sende samme poplåt 100 ganger per samme dag, men å gi sideblikk og tanke. Jeg synes at Rune har fått altfor mye ufortjent kritikk. Det er et av de få radioene i Norge som tørr å være litt annerledes enn røkla. Bør prøves i kveld f.eks 23.00 og ring gjerne inn og skap radioen. Åpen og litt hard i kantene radio, men det er en radio man blir glad i fordi dem ikke sender non-stop-jukebox om natten slik som alle andre utennom NRK og BBC.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...