Jump to content
Sign in to follow this  
erikelg

Bug med tekstmeldinger som kommer igjen

Recommended Posts

Hei,

 

Har en Nokia 6610 som fungerer veldig fint. Men cirka tre ganger siden jeg kjøpte telefonen for seks uker siden har det skjedde noe merkelig. Når jeg har fått ny melding og åpner innboksen står det at jeg har mottatt fra en person. Men når jeg åpner meldingen er det siste halvdel av en melding jeg fikk i slutten av april fra en helt annen person.

 

Det kan jo nevnes at jeg faktisk ikke mottok den delen i april i det hele tatt. Det blir jo litt vanskelig når jeg mottar en feil melding og må be om at den andre personen sender igjen. Jeg vet ikke om det er telefonen eller nettverket men jeg har aldri hørt om noen andre som har hatt det samme problemet. Jeg bor i Køben og har Telmore hvis det kan hjelpe.

 

Håper på et fornuftig svar :)

 

Erik

Share this post


Link to post

Hei,

Dette kan være hva som helst - men jeg vil tippe på en softwarefeil.. si det samme du skrev her til butikken der du kjøpte mobilen.

Share this post


Link to post

Har også hatt det samme problemet med begge mine to nokia 3310 (ja, jeg kjøpte to, da den ene gikk [VELDIG] hardt i gulvet under en fest). Dette er utrolig plagsomt, men fant ut at dersom jeg hadde fullt med meldinger på mobilen (dvs plass til en til melding), og fikk en dobbel (eller trippel melding) inn, dvs at jeg fikk en delmelding slik du snakker om, da skjedde av&til slikt tull. Gamle meldinger (til og me fra outbox) kunne blandes inn når jeg skulle få slutten på denne doble (elle triple) meldingen, og det var umuligt å fatte noe. Har desverre ikke noen løsning på problemet, men tror ikke du kan gjøre så mye desverre. Skjer dette ofte oss deg?? :cry:

Share this post


Link to post

Heisann. Det hørtes litt kjipt ut med telefonknas... Det har bare skjedd tre ganger i løpet av seks uker men det virker som om det er den samme meldingen som går igjen. Skulle nesten tro den hadde hengt seg fast et eller annet sted i minnet :-? Spøkelse? Skulle egentlig ha nok plass i minnet mitt også men det kan jo hende at dette skjer hvis jeg overskrider en magisk grense.

Share this post


Link to post

Jepp, max kjipt.. men men, sånt skjer.

Ok, heldigvis skjer det ikke så ofte denne meldings-mixen, det er jo positivtl. Men uansett, slike ting skal jo ikke skje da..

Spøkelse :wink: en liten gremling i mobilen ja :lol:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...