Gå til innhold

Nettside for bestilling av fotobøker?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dinside.no har testet de fleste som er tilgjenglig i norge, selv går jeg for JapanPhoto sin Cewe løsning. Dette er basert på at de har mange varianter, beste justeringsmuligheter av utseende/bakgrunner av de jeg har testet (en konkurrent tom beskjærer bildene uten at kan unngå dette) og er også blandt de rimeligste.

Lenke til kommentar
Dersom du er glad i kontroll så anbefales Blurb på det sterkeste. Har laget en 2-3 bøker der nå og er kjempefornøyd! Mye bedre enn de masseproduserte greiene du får i de norske nettbutikkene.

Virker som du kanskje kun har forsøkt en eller to norske varianter, og tror alle de andre er helt like :)

 

Noen av de norske butikkene har en programvare som gir full kontroll over hvordan boken til slutt blir seende ut. Har selv brukt en norsk butikk til dette.

 

Cover kan designes akkurat som man vil, bilder kan legges inn i forskjellige størrelser, de kan snus, man velger antall bilder pr. side, man kan ta utsnitt, man står helt fritt til å velge bakgrunn (farge, "design" eller bilde som bakgrunn), antall sider, størrelse på boken, papirtype og så videre.

 

En fordel ved å velge en norsk leverandør er reklamasjonsmuligheten hvis noe er feil. Man kan vise betjeningen i butikken hva som er feil, og få laget boken på nytt (selv om det skjer veldig sjelden at noe er feil). Faktisk, selv om man selv har gjort en feil, som man ser først etter man har fått boken, så får man tilbud om å lage en ny bok uten kostnad hvis man leverer inn den andre.

 

Leveringstid, og å slippe å styre med evt moms og tollgebyr ved innførsel til landet er en annen fordel. Og med mindre man har tid til å vente flere uker på leveringen fra Blurb, så ser prisen inkludert porto ut til å være omtrent den samme som om man velger en norsk leverandør.

Endret av Super8
Lenke til kommentar
Virker som du kanskje kun har forsøkt en eller to norske varianter, og tror alle de andre er helt like :)

 

Jeg har vel aldri kommet så langt at jeg har bestilt noe... Og kanskje har jeg basert veldig mye på hva andre har fått til og vist meg i faktiske produkter. Kjempeflott hvis det fins et norsk alternativ som er like bra som blurb, ingenting ville gledet meg mer. Er det JapanPhoto's løsning du snakker om forresten? Lenge siden jeg forsøkte denne CEWE-løsningen deres nå, kanskje de har forbedret den betraktelig siden sist. Skal sjekkes ut.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...