Gå til innhold

Dj Hero dyrere på Wii?


NotoriousBIB

Anbefalte innlegg

Hvorfor er Dj Hero dyrerere til Wii (og ps2) enn 360 og ps3. Pleier det ikke å være omvendt egentlig? Til 360 og ps3 må man ut med 750 kr eller hva det er som ikke er så ille. Men til Wii er det ett laken :o (1000 kr). Dette er basert på priser hos elkjøp og lefdal. Noen som vet hvorfor det er sånn, eller om det er et sted der det er like billig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde Wii det første året etter den kom ut, men solgte den til fordel for Xbox 360 da alle nye spill var mellom 50 og 100 kr dyrere på Wii'n kontra Xbox 360 og PS3. Når det gjelder PS2, pleier prisene på nye spill(som er utgitt på alle konsollene) å være 50-100 kr. lavere enn Xbox360 og PS3.

 

Er litt merkelig at DJ Hero er et unntak når det gjelder PS2.. Kan det være at de legger på prisen på "platespilleren" i et forsøk på å fase ut PS2 en gang for alle?

 

Må også legge til at DJ Hero er et meget bra spill for alle som liker Hip-Hop, Dance og Techno sjangerene. Spillet er i en helt annen kategori enn Rockband, Guitar Hero og Rock Revolution. Sipllet har en høy lærekurve, men etter 5-6 mikser begynner ting virkelig å bli morsomt!

Endret av rwu
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...