Gå til innhold

Strategispill i nyere tid àla CoH


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Er på letting etter et strategi spill i nåtid ca. som er litt samme still som company of heroes (altså ikke mye mer taktisk men litt går nok greit) Trenger ikke kjøre spillet på beste grafikk men helst på medium, men skrikk ut selvom jeg må kjøre det på low eller no...

Specsene er:

2,2 Ghz t6600

GT 240m 1 gb ram

4 ram minne

win 7...

 

Takk for alle svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nok ikke så mange spill som har både basebygging, et taktisk fokus og i en moderne krig setting annet en company of heroes.

Men det er en del WW2 taktiskespill (uten basebygging) f.eks faces of war eller den udødelige Close combat serien.

Close combat 3 er forresten et av mine favoritt spill.

Lenke til kommentar

Noe som etter min mening er en ren skam, er at det ikke finnes særlig mange RTS'er med moderne-moderne tema. Type 21ste århundre, altså. Det finnes mange middelalderspill, en del sci-fi og tusen fanabilliarder WWII spill, men veldig, veldig få strategispill hvor kriginga foregår i år 2000 eller deromkring.

 

World in Conflict er vel egentlig det eneste av nyere spill jeg kommer på i slengen. (Og selv det foregikk jo egentlig på 80-tallet, desverre.)

Lenke til kommentar
Ja det ser ikke dumt ut :) Ellers husker jeg at jeg var fan av Red alert 2 men syns red alert 3 ser ganske anerledes ut en sånn 2'ern var? Eller er det samme greia?

 

Eneste jeg syns så litt dumt ut med World in conflict var at det ikke var base bygging

 

RA3 er jo mye samme greia som de tidligere, men det har en litt frivillig parodisk/komisk storyline. Det er helt tydlig på skuespillerne og stemningen i spillet, at de hadde det veldig morsomt og fant på mye kødd under produksjonen. Det foregår vel i en slags nåtid, men med visse historiske endringer, som selvsagt gjør at det føles langt mer sci-fi. Jeg synes spillet er kult, men det er selvsagt ikke sikkert det passer for alle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...