Gå til innhold

[Løst]Hva skjer når en farge dør i skjermen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

post-124892-1257235829_thumb.png Det som er svart er bare for å markere, siden bildet er 5 ganger større enn virkelig virker det som baggatell, men ikke når jeg betaler nesten 18k for en slik maskin

 

Men får jeg en helt ny macbook? Eller reparer dem den, må jeg kontakte apple, siden du mener at den er DOA, eller den nærmeste Apple butikken? Vet ikke om en farge eller helt "set" med fartger telles som en pixel.

Tok bilde av skjermen med macro linse og fargen grønn har død..

Endret av Fear the Scare
Lenke til kommentar

Stikk innom den nærmeste Apple butikken du. Husk å ta med kvittering fra kjøpet.

 

Edit: Ser du har lagt til bilde. ISO (ette-eller-annet) som brukes ved salg av LCD skjermer tilsier at det kan være opp til 3 døde pixler. Har du kjøpt denne på nett er løsningen å heve kjøpet innenfor de 14 dagene beskrevet i kjøpslovens angrefristparagraf. Har du kjøpt den i butikk kan du snakke med forhandleren, men de er ikke pliktig til noe som helst egentlig.

Endret av cbastus
Lenke til kommentar

hmm, virker rart at en skjerm "skal" ha intill 3 døde pixler, jeg synes det er litt rart, tror egentlig ikke det gjelder sånn? Som sagt, jeg betaler 18K for kvalitet, da synes JEG at ikke intill 3 døde pixler skal inkludere...

 

EDT: Hadde pixelen vært død i hjørene/ ved ramma, hadde jeg nok ikke brydd meg, men den døde pixelen er ganske midt på skjermen... -.-

Endret av Fear the Scare
Lenke til kommentar
Han fra posten slapp esken min ganske hardt ned på benken uten for døra da han kom.. for å ha sagt det.

Hvilket ikke betyr noe i denne sammenheng. hadde dette hatt noe påvrikning på maskinen ville det vært helt andre ting som ville vært skadet (og ikke en enslig pixel).

 

Null-pixel produksjon ville antaglig kostet langt mer enn NOK 6000 ekstra. Og hva du liker/ikke_liker har absolutt ingenting med saken å gjøre.

Lenke til kommentar

Jeg hadde heller ikke likt om det var pixelfeil på dataen min, men standardene som produsentene er underlagt beskriver disse problemene og gir en toleranse beskrevet her. På din macbook pro blir dette antakelig 3 pixler.

 

Løsningen er å heve kjøpet etter "angrefristloven" for så å kjøpe en ny data. Om du kjøper den nye hos feks Humac kan du be om å få sjekke skjermen før du tar med deg dataen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...