Gå til innhold

BG leveling? 60-80.


Anbefalte innlegg

Hei dere! Da har jeg startet opp wow igjen, mørketidene nærmer seg. Jeg vil gjerne komme fortest mulig opp med en DK jeg har laget. Da er spørsmålet; Vil BG leveling være raskeste løsning? Brukte ca. en mnd på 65-80, så jeg er svært treg på leveling med bare quest og instance. Derimot brukte jeg litt over 16 timer på 50-60 i BG på en druid. Er det like raskt fra 60-80?

 

Diskusjon!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
BG lvling er nokk ikke det raskeste, men du kan alltids se på tv o.l menst du slacker i AV :) Du må "konse" mer når du quester.

 

Ifølge Blizzard er det og skal det være raskest å queste for å komme opp i nivå.

Fordelen med Bg levling er at du i allefall vil ha noen epics når du treffer 80.

 

Siden jeg spiller healer i Av om dagen så vil jeg oppfordre deg til å ta på deg tankrolle på Drek og Galv. Det er alltid ett slit å finne skikkelige tanks i Av.

 

Hilsen Henning

Lenke til kommentar

Åtte timer på level 60? Det er ekstremt sakte, virker ikke akkurat som du "konser".

 

Men gå quest. Siden du virker ganske noob tror jeg du har gått av litt questing, samt du slipper å være en av idiotene i BGen som kun ødelegger for andre ved å suge frossen rasstapp.

 

Og hvorfor kjøpe expansion i det hele tatt, om du ikke en gang har tenkt til å oppleve noen av dem?

Lenke til kommentar
Åtte timer på level 60? Det er ekstremt sakte, virker ikke akkurat som du "konser".

 

Men gå quest. Siden du virker ganske noob tror jeg du har gått av litt questing, samt du slipper å være en av idiotene i BGen som kun ødelegger for andre ved å suge frossen rasstapp.

 

Og hvorfor kjøpe expansion i det hele tatt, om du ikke en gang har tenkt til å oppleve noen av dem?

 

Vel, ikke jeg som høres ut som en tvert i gjennom nerd.

 

Hør etter: Jeg har en level 80, jeg rollet horde DK fra alliance priest. Nå vil jeg levele denne opp på en raskest muligt, men jeg er elendig til å queste. Istedefor å rakke ned, så kan du vel heller komme med tips til levelingen?

 

Og hva mener du med at jeg ikke får med meg noen expansion? Må jeg ikke da sitte å lese i gjennom alle questlogs, samt ta hver eneste quest, kjøre på med roleplay osv. osv. det er noe jeg ikke gidder. Jeg spiller PvP fordi jeg synes det er gøy, resten av wow er egentlig bare bullshit. Nå trenger jeg hjelp med å levele opp en horde DK. BG leveling var liksom en løsning fordi det er en måte jeg virkelig liker å levele opp på.

Lenke til kommentar

Du har den sikkert fra før av men skaff deg Questhelper, da skal det godt gjøres å bruke 8 timer på en lvl. Andre tips som "alle" vet fra før av er at før du drar ut for å lvl så forbered deg litt. Kjøp mat, repair gear clear bagsa, sett ting i banken ol. Og ikke dra inn å lever vært quest med en gang du er ferdig med det, lever det "på veien" eller retuner når du har mange quester som skal levers på samme sted. Les gjerne noen småguides om hvordan skal levle raskest med den classen du spiller og lurk litt rundt på forumet.

Lenke til kommentar

jeg brukte i dag under 4 timer på å lvle fra 76-77, og dette var rolig spilling. Titte på wowhead etter tips og se på en tv serie på skjerm nr 2 på pc'en.

 

Du kan jo prøve deg på unholy aoe grinding med DK'en samtidig som du gjør quests. Ta quests som er grinding quests. Etter min mening er minst 50% av quest typen, drep x antall mobs, eller drep mobs til du finner x antall av en item de dropper. Som frost aoe mage, var dette utrolig moro. Grinding av mobs pluss at man fikk xp fra selve questen.

 

Perosnlig så finner jeg BG's altfor ensformig. Jeg tar og grindier samtidig som jeg quester og jeg er inne på LFG for dungeons hvor bossene dropper items jeg er ute etter. Man får samtidig en del XP fra dungeons.

Lenke til kommentar

Holder på å levle min første 80 selv nå. Jeg kjørte en del BGs i starten, men siden man ikke kan bidra like mye på bunnen av bracket bestemte jeg meg for å levle mest med questing/grind 70-75.

 

Siden dette blir min første 80 må jeg slå opp info om quests, men det holder oftest med et kjapt søk på thottbot. Jeg synes det går unna i greit tempo. Det kunne gått raskere, men jeg har det artig mens jeg holder på.

 

Fordelen med å blande er at man får både gull og honor. Det holder ikke med bare en av delene når man dinger 80. Når jeg nærmer meg honorcap kjøper jeg bare litt utstyr, så har jeg noe fint å kikke på :)

Lenke til kommentar
Ikke slå opp quests, last ned Questhelper, så får du pekepin på kartet med én gang, samt den korteste veien mellom questsa.

 

Og wowhead > thott.

Feil. Du får langt fra raskeste vei fra quest til quest hver gang. Du får ruten "As the crow flies", altså i luftlinje, og det er ikke nyttig før på 77+ om det er hans første lvl 80 på en realm. Jeg har selv opplevd at å bruke en helt annen rute enn det questhelper foreslår er raskere. Det jeg bruker questhelper til, er å se hvor jeg må gå for å gjøre quests, ikke til å følge ruten.

Lenke til kommentar
Du får langt fra raskeste vei fra quest til quest hver gang

Når sa jeg at den viser den raskeste veien?

 

Du får ruten "As the crow flies", altså i luftlinje, og det er ikke nyttig før på 77+ om det er hans første lvl 80 på en realm.

Trådstarter har allerede sagt at han har en character i level 80.

 

Les litt nøyere neste gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...