Gå til innhold

er Viewsonic 19¨ P90F et godt kjøp?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kan si d slik, jeg er KRESEN, men P90f falt meg i smak...men egentlig var d jo P95f kongen på haugen jeg egentlig var på utkikk etter, men isteden fikk jeg denne, var redd d ble netur når jeg åpna pakka...men helvete nei, det ble en suksess :) Et trygt kjøp spør du meg, holder lenge! Mye for pengene så absolutt.

 

Mvh

 

Sveinung

Lenke til kommentar
Jeg kan si d slik, jeg er KRESEN, men P90f falt meg i smak...men egentlig var d jo P95f kongen på haugen jeg egentlig var på utkikk etter, men isteden fikk jeg denne, var redd d ble netur når jeg åpna pakka...men helvete nei, det ble en suksess :) Et trygt kjøp spør du meg, holder lenge! Mye for pengene så absolutt.

 

Mvh

 

Sveinung

Jeg prøvde å finne ut forskjell på P90f og P95f, men fant ikke noe annet enn ann sistnevnte kan kjøre enda bittelitt høyere oppløsning?

 

Og nå kaller de visst modellene sine for det samme med + etterpå... P95f+....

Lenke til kommentar

Etter det jeg har hørt fra venner og bekjente oppetter årene, så er ViewSonic gode skjermer.

 

Nettopp derfor kjøpte en kompis av meg en ViewSonic 19". Måtte bytte denne flere ganger og den ene var værre enn den andre. 3 sa PANG!

 

ganske utrolig egentlig. :roll:

 

så personlig vet jeg ikke. Ville kjøpt Hitachi, men de slutta jo å lage CRT... bastards...

Lenke til kommentar

Noen har uflax med skjermene sine, slik er det bare, men det er jo ogå derfor man har GARANTI.

 

Jeg ringte Viewsonic Norge, dem sa P95f ikke er i salg lenger i Norge, han hadde ingen grunn til dette. Helt patetisk spør du meg, P95f var Viewsonic`s flaggskip, enorme oppløsninger med flotte å varme farger er kjennetegnet for denne skjermen.

 

P95f+ som selges i dag har utrolig mange geometriske produksjonsfeil sies det. Så det beste valget er helt klart P90f slik det ligger ann i dag på viewsonic fronten.

 

Håper du fikk litt mer klarhet i dette.

 

Lykke til med valget!

 

Mvh

 

Sveinung Østgård

Lenke til kommentar

Jeg sitter med en Viewsonic P95f+, kjøpt på Quad.no, og jeg må si at jeg har aldri sett en skjerm med bedre bilde.

 

Super Bright knappen er heller ikke til å kimse av. Når jeg slår den på blir hvitt HVITT, det som skal gløde i spill GLØDER. Du får faktisk bedre grafikk med bare et tastetrykk.

 

Helt rå skjerm, og det er ikke noe galt med den.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte Viewsonic P95f+ og den er noe skikkelig søppel. Den første skjermen jeg fikk var ufokusert på ca 30% av skjermbildet samme hvilken oppløsning/refreshrate jeg kjørte den på. Jeg testet den på 3 forskjellige skjermkort i 2 forskjellige pcer og feilen var på akkurat samme sted hele tiden. Den ble meldt doa så jeg fikk tilsendt en ny skjerm, og gjett en gang. Den var akkurat likedan!! Så jeg mener bestemt at den er søppel. :) Ser man bort ifra fokuseringsproblemet så har den fantastisk bilde. :(

 

En kompis av meg har en P90f og han har kun lovord om den skjermen forresten (for å holde meg litt til topic).

Lenke til kommentar

Jeg har selv Viewsonic P95f+ og mener bestemt at den ikke har noen spesielle fokuseringsproblemer, men det er vist sånn at lillebror ikke har DAMPERWIRES mens den p95f+ har det. Så det er en smaksak tror nå jeg , ønsker du et helt 100% rent bilde uten noe som forstyrrer, gå for p90f+ , ønsker du noe høyere oppløsning og kan leve med 2 nesten usynlige horizontale striper på skjermen (merker di nesten ikke) så kan p95f+ være et godt valg.

 

Men en ting er sant, du må bruke en del tid til å justere skjermen ordentlig før du får det riktige bildet, og det på di forskjellige oppløsningene, men når du har gjort det så er bildet super.

Lenke til kommentar

De to horisontale stripene er jo et kvalitets-stempel egentlig så det er bare kos når jeg ser de på en skjerm. :D Den gamle Sony 17" monitoren min har de også.

 

Og det er selvsagt mulig at jeg fikk 2 skjermer som begge hadde samme defekt, men jeg kan love at jeg brukte mer enn 5 minutter på å stille på skjermen. Den første holdt jeg på med en hel helg uten å bli fornøyd, den andre koblet jeg til og konstaterte raskt at samme feil var der så jeg gav rett og slett opp (Begge skjermer har vært koblet til 2 forskjellige pcer og 3 forskjellige grafikkort, så mye gadd jeg å teste faktisk).

 

Det er skikkelig synd med de fokuseringsproblemene. For resten av bildet var sylskarpt og hadde fantastisk kontrast/farge-kvalitet.

Lenke til kommentar

Tja, brukte rett og slett Nokia sitt finjusteringsprogram til å rette på di fleste problemene, og så brukte jeg purity på skjermen til å finjustere hjørnene (hvor det faktisk var noe fokuseringsproblemer).

 

Det er jo mulig at du har vært så uheldig at du fikk to skjermer fra samme batch (som hadde disse problemene) eller at jeg har vært ekstra heldig.

 

Men det kan jo være viktig for den som skal kjøpe seg denne skjermen at han sjekker om det er flere som har di samme problemene som ASH, for da kan det kanskje være kjekt å kjøpe lillebror i stedet p90f+.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...