Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Yamaha DT50, Moped.


Franar

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er en gutt på 15 år som skal kjøpe meg moped, jeg tror det blir Yamaha DT50. Hvilken av syklene er best, DT50 R eller X og er det noen som har erfaringer med DT50? Jeg tror jeg skal kjøpe en sykkel som er ny.

 

Hvor raskt går den helt orginalt, selgeren sa at den gikk omtrent 50, men jeg har en kompis som har en som går 60 orginalt. Noen tips, erfaringer og lignende? :thumbup: Tusen takk på forhånd! :!:

 

Ps. Skal ikke trimme sykkelen.

Endret av Franar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har en Dtx 08 og er veldig fornøyd! Hva som er best kommer an på om du skal kjøre mye grus og skogveier eller ikke. Forskjellen på syklene er framskjerm, dekk og høyde. Personlig syns jeg dtx ser mye bedre ut grunnet farge og framskjermen.

 

Hvis du skal kjøpe ny sykkel går den ikke mer enn 50 på flata. Du får kanskje presset den opp i 60 i nedoverbakke men da kommer turtallsperra inn. Den er som de fleste andre nye mopeder ganske så dau orginal fordi den er plombert som bare faen.

Lenke til kommentar
Okei, takk for tilbakemelding! :!:

Hvordan er am6 motoren i drift da? I forhold til forbruk og stell?

 

am6 er am6 :p men er veldig driftsikker motor som bruker lite bensin ( så lenge du ikke trimmer ) og det finns reservedeler i massevis hvis det skulle skje noe. Har vel hatt Dt'en min i snart ett år og eneste jeg har trengt å gjort er å skifte olje en gang :p

Endret av GisslefossDahl
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...