Gå til innhold

HellfraggerLan 2009, Kommer du?


Anbefalte innlegg

bilde.jpg

 

Hellfragger.no er i sluttfasen av forberedelsene til sitt første LAN, og stedet som har blitt valgt for premieren er Trondheim! Dette er første gang vi arrangerer en live konkurranse, men vi føler likevel at folkene bak har mye erfaring. Mange i crewet har jobbet på store og små LAN tidligere. I tillegg har flere erfaring fra å arrangere Hellfragger Liga og diverse cuper og konkurranser i en rekke spill. Vi håper og tror at Hellfragger LAN vil bli et særdeles godt LAN for aktive gamere, siden det er arrangert av noen av Norges kanskje mest ivrige ildsjeler i CS:Source-miljøet. Dette er noe du som aktiv CS:Source-spiller ikke bør gå glipp av!

 

Hellfragger.no er et community som i all hovedsak har rettet seg mot CS:Source og enkelte andre nye titler fra Valve. Fokus vil derfor være på konkurranser i disse spillene, og vi håper på forståelse fra andre gamere for at vi ikke tilbyr store konkurranser i andre titler. Det blir et intimt LAN, der rettesnoren under planleggingen hele tiden har vært kvalitet over kvantitet. Vi har plass til opptil 32 lag i hovedkonkurransen i CS:Source. LAN-et er selfølgelig også åpent for folk som ønsker å komme alene eller ikke delta i konkurransene! Det vil også være mulighet for å stikke innom og se med dagspass, men da må du la PC-en bli hjemme. Sluttspillet i årets Hellfragger Liga vil gå av stabelen på scenen under LAN-et, og du vil da få mulighet til å sitte ringside når det som ansees som kremen av norske CS:Source-spillere samles til dyst. Vinnerne av Hellfragger Liga blir av mange sett på som uoffisielle norgesmestere i CS:Source, og det ligger det jo definitivt litt prestisje i. I tillegg er det premier for flere titalls tusen kroner som skal deles ut til de heldige i de forskjellige konkurransene, men fordelingen av premiene blir ikke bestemt før om en ukes tid.

 

Vel møtt!

 

Dato: 16 til 18 Oktober

Sted: Charlottenlundhallen, Trondheim

Billett: 500 NOK 1 spiller

Inkluderer: Bordplass, stol og nett-tilkobling.

 

Lagbillett: 2500 NOK 5 spillere + 1 manager

Inkluderer: Samme som enkeltbillet, men laget er også garantert plass ved siden av hverandre.

Billetten gir i tillegg en ekstra spiller/manager gratis tilgang til hallen under hele arrangementet, uten bordplass og nett-tilkobling.

 

 

For mer informasjon og påmelding, gå til http://www.Hellfragger.no/lan

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Kan også friste med at QPAD vil holde konkurranser med fine premier gjennom hele LAN'et + lansere et helt nytt produkt i Norge!

 

I tillegg kommer NRK ved spillmagasinet deres, spiller.no, til å ha chillout-stand med mye gøy.

 

Finaler i LAN-compo oh sluttspillene i Hellfragger Liga vil bli spilt på scene.

Lenke til kommentar

Kan også nevne at de første 100 påmeldte er med i trekningen av SVÆRT eksklusive Hellfragger.no-musematter fra QPAD som vil være mulig å skaffe seg uner LAN'et :)

 

Er man interessert i e-sport, vil dette være en mulighet til å se de desidert beste spillerne vi har i Norge i aksjon - i tillegg til at det blir mye sosial kosespilling og trivelige folk der.

 

Verdt å merke seg at dette IKKE er et "dataparty", så man slipper høy techno og "Arneeeeee!!!" utover kvelden ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...