Gå til innhold

Trenger Facebook hjelp / tips


JonTj

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har noen i overkant ivrige venner på Facebook som ikke har noe annet å gjøre enn å oppdatere statusen sin, slik som "skal på do", "har stått opp", "kom akkurat ut av dusjen", "vært på tur med bikkja", "gjør ingenting", "en ny dag.", "skal spise middag", "har spist middag" og andre slike megainteressante gjøremål.

 

Er det mulighet for å blokkere for oppdateringene til disse folka slik at jeg slipper å se det hver gang jeg logger meg på fjesboka?? Av en eller annen grunn begynner det å irritere meg..

 

På forhånd, übertakk !!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
eller fjern personen hvis du ikke er intressert i å vite hva de gjør(er jo tross alt litt av det facebook er)

 

Jeg føler at disse folka jeg snakker om heller kunne brukt Twitter, så kunne de som ønsket fulgt med på alt det tåpelige de gjør, frivillig !! Ellers, tusen takk for tips ang skjul. Fatter ikke at jeg ikke har tenkt på det før :p

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Hei godtfolk :)

 

Trenger litt hjelp her. Helt ny i dette, etter å ha gitt etter til slutt - uten at jeg er noe tilhenger av facebook. Men saken er den at når jeg trykker på knappen "home/hjem" kommer det ingenting av hva de andre har oppdatert med, men bare bare "step 1", step 2, step 3 og step 4.

 

Når jeg skulle trykke på befreftelses-knappen tilsendt på mail fikk jeg de samme step 1, 2, 3 osv. Det er derfor mulig at profilen min ikke er bekreftet, selv om det gule banneret helt øverst er borte. Derfor blir jeg mindre og mindre klok.

 

Er det sånn at man må fylle inn hvilken skole man går på og alt det der først, noe jeg ikke hadde tenkt i utgangspunktet...

 

Noen som vet hva dette kan være eller hvordan man "ordner" det?

 

Hadde vært svært takknemlig! :)

Endret av Ituca
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...