Gå til innhold

XBox vs. Gamecube "I bruk" test, for dere som ennå ikke vet


Anbefalte innlegg

Her finner dere en mer omfattende test av XBox og Gamecube i bruk! Det er testet alt fra kontrollene til noen av spillene. (OBS! Trur testeren er en gammel Nintendo-fan, siden han foretrekker Smash Brothers framfor Dead or Alive 3... :razz: )

 

Les testen på:

http://www.teamxbox.com/article.php?id=260&t=e

 

_________________

System temp på 22 grader :eek: !

CPU Temp på 26 grader (med luft) :eek: :eek: !

Athlon 1000

384MB RAM

AOpen HQ08

________________________________________

({{Tha_FlakkMan}}) >>[email protected]<<

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Flakkman på 2002-01-24 18:29 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


On 2002-01-24 18:59, BoardkilL skrev:

Tør ikke uttale meg om DOA3, men jeg veit at DOA2 er helt sinsykt fett på Dreamcast iallfall. Må kanskje skaffe en Xbox for å sjekke DOA3, Halo og Project Gotham... hehe


:smile:



 

Jeg tror du må vende deg til å bruke consollene til HALO. Jeg brukte LANG tid. DOA3 er nydelig spill. Mens Gotham Project har ikke jeg prøvd enda ..

Lenke til kommentar

Merkelig nok foretrekker de fleste troverdige spilleomtalere på internett Smash Bros. I tillegg er det stor enighet om at Nintendo's gamecube er lettere å lage spill til.

 

Registrerer at domenet til plassen heter teamXBOX... i tillegg til at mange her lar seg overtale av MS sine reklamekampanjer. Hittil har faktisk Gamecube fått flest kvalitetspill, ifølge Gamespot blant andre. Det er også mange som påstår at Halo er oppskrytt. Har personlig ikke testet xbox, men vet nok om MS. I tillegg var jeg mer glad i N64 enn Playstation. Både Smash Bros, Perfect Dark, Zelda og Mario var favoritter.

 

Her er linkene, hvis du ikke så dem;

 

Gamespot

 

Halo

 

oppskrytt

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Roamer på 2002-01-24 20:04 ]

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-24 20:00, Roamer skrev:

Merkelig nok foretrekker de fleste troverdige spilleomtalere på internett Smash Bros. I tillegg er det stor enighet om at Nintendo's gamecube er lettere å lage spill til.


Registrerer at domenet til plassen heter team
XBOX
... i tillegg til at mange her lar seg overtale av MS sine reklamekampanjer. Hittil har faktisk Gamecube fått flest kvalitetspill, ifølge
blant andre. Det er også mange som påstår at
er
. Har personlig ikke testet xbox, men vet nok om MS. I tillegg var jeg mer glad i N64 enn Playstation. Både Smash Bros, Perfect Dark, Zelda og Mario var favoritter.


Her er linkene, hvis du ikke så dem;









[ Denne Melding var redigert av: Roamer på 2002-01-24 20:04 ]


 

...gamecube kommer til å bli en gjempe sukse! den kommer til å få alle de BESTE spillene fordi Nintendo har vært så lure å gjøre det dritt lett å lage spill til maskinen! og det vil komme til å lønne seg! ..desuten så kommer det masse ekstrautstyr til den (noe nintendo64 manglet) ...man kan foreksempel bruke PSX komtroller på den, bruke GameBoy advance som sjerm, det kommer også sjerm og bateripakke så man kan spille den overalt...

Lenke til kommentar

Men hvordan spillene kommer til å se ut spiller jo en rolle det og da...

GameCuben klarer ikke på langt nær å konkurere med XBox når det gjelder hardware! Det sies at XBox spillene som blir laget nå, ikke bruker mer enn 35-40% av kraften til maskinen! Trur Nintendo kommer til å slite litt når XBox spilla begynner å utnytte maskina fullt og helt... :roll:

 

I tilleg er controller-portene på XBox USB 2.0 porter. Med andre ord kan du bruke USB komponenter som tastatur, mus, gamepad osv.

 

[ Denne Melding var redigert av: Flakkman på 2002-01-25 15:24 ]

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Det er ingen tvil om hvem som kommer til å dominere

spill konsoll markede,det er XBOX selfølgelig.

Som dere kanskje vet så har Mirosoft reknet med at de kommer til å tape omtrent 1milliard dollar,før de begynner å tjene penger, og det forteller litt om hvem som sitter med penga her. Det er ingenting som har overbevist meg mer en gull egget til Bill Gates.Ja greit nok at Gamecube har mario og zelda og det andre greiene de har holdt på de siste tiårene. ka tid har de tenkt å komme med noe nytt, jeg er en seriøs gamer og trenger seriøse spill med trøkk i, og det gir XBOX meg. Ingen kan si at de synes at HALO og DOD3 er møl. Det går ikke an. Og det er bare to alle de magfoldige kvalitets spillene som kommer.

Gamecube er som sag, billigere enn XBOX, men kvalitet koster. Dessuten har Gamecuben en DVD spiller som XBOXèn har, hvis du vil ha en DVD spiller av den kvaliteten som står i XBOXèn så må ut med en veil.10 000 Kroner Roughly. Det sies at Pcène kommer alltid til å ligge fremfor spillkonsollene i teknologi og slikt ja, men hva grafikken?. Den grafikken som XBOX presterer har aldri før blitt sett, og de spillene som kommer og er her nå, er first gen software, noe som betyr at spillene som kommer til neste år ser mye mye mye bedre ut hva de gjør idag. Det så mange pluss med XBOXèn at jeg holde på for evig, men jeg skal gi klar beskjed om at det er ikke plass til tre konsoller i denne verden.

Og XBOX vil vere en av de som blir igjen garantert, Ihvertfall når de har sega som så flittig har kommet beste software ever. Det er ingen som har sjangs XBOX ER BEST BUY uansett hva som skjer, de som kjøper noe annet enn XBOX kommer til å trege seg i hel etterpå. VI MÅ IKKE SE PÅ SOM ER NÅ, VI MÅ SE PÅ DET SOM KOMMER. METALGEAR SOLID X er et av eksemplene på XBOX sin dominans de tar det de vil ha, og det de ikke vil ha får de.XBOX THE FUTURE OF GAMING,PLAY REAL GAMES PLAY XBOX!!!!!!!!

Lenke til kommentar

Åhhhhhh, herregud jeg må LE av uvitenheten her azz. Jeg eier alle konsollene (PS2, Xbox, GC og DC)

 

USB2 til Xbox? Hvis du finner et tastatur eller mus til PC som passer til Xbox inngangen skal du få boxen min. Xbox vil ikke engang gi ut keybord eller mus i frykt for hacking. Kjipt det:(

 

Hvem som vinner konsollkrigen gir jeg blanke F i. Tingen er den, beste maskin gjennom tidene : DC (dreamcast) Har UTROLIG mange spill til den, og UTROLIG mange av de er HELT KONGE. Men DC ble en flopp. Men jeg har likevel hatt mer moro med DC enn noen annen konsoll.

 

Personlig tror jeg Xbox vil tape. Tingen er den, Asia er viktigst av alle verdensdeler i gameverden. Da spesielt Japan, hvor de faktisk kjøper orginale spill (i china korea osv gir de ikke ut konsoller da 90% av spill som selges er piratkopiert)`Japan HATER amerikanske produkter da det ofte er dårligere kvalitet, og dyrere enn Japanske. Folk har oxo et forhold til Nintendo. Xbox er ny og har solgt dårlig i Japan og Europa. Men det betyr ikke at konsollen er dårlig. Jeg digger boxen min.

 

De som sier her i forumet at grafikken til xbox er så overlegen tar nok litt feil. Star Wars RL til cuben min har bedre grafikk enn noen av xbox spillene. Men at xbox vil få penere spill er det inegn tvil om. Men alle spill som kommer første årdet er ofte rushet litt pga fks MS maser spilleprodusentene til å gi ut spillet pga utolmodige xbox spillere.

 

Personlig tror jeg oxo at PS2 vil vinne krigen, eller er det tvil? Mange som er her på forum er folk som er ekstra interesert i spill. Mens folk som ikke spiller så mye alltid velger PS2.

 

Leste i en annen post at det ikke var kortere søketid på GC spillene siden det er på mini CD'er. Dette er feil. Spillene loades UTROLIG raskt....

 

Nå skal jeg kose meg litt med Wreckless til xbox. HELT RÅ GRAFIKK, men litt mye bugs...

Lenke til kommentar

Tenkte jeg måtte svare til posten til Venom.

Xbox vinner over Gamecube?

Tror ikke at Xbox som en ny utfordrer har så mye å fare med. Nintendo har erfaringen, gameplayet er suverent uansett hva andre sier. Nintendo har et rykte for å være geniale når de lager spill. De har fått laget en maskin det er visstnok ekstremt lett å lage spill til. Brukervennlig for spillprodusentene. Og da kommer det sikkert massevis av spill...noe som igjen betyr større utvalg. Nintendo var tidligere rettet mot barn. Nå satser de på alle aldersgrupper.

Det spesielle med Gamecube er at den er kun rettet mot spilling..ikke noe ekstra. Dette betyr billigere maskin, noe som betyr ekstremt mye for en god del. Dessuten har de nesten automatisk total kontroll over Asia, spesielt Japan. Gamecube....kanskje ikke bedre grafikkmessig...men uansett seierherre på mange andre grunnlag.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-03-26 23:25, The man! skrev:

Quote:


On 2002-03-18 16:20, Venom skrev:

hvis du vil ha en DVD spiller av den kvaliteten som står i XBOXèn så må ut med en veil.10 000 Kroner Roughly.


det var vel kanskje å ta litt hardt i

 

 

En smule, hehe, ville heller sammenlignet den med en til rundt 2-3000 kroners-klassen. Dedikert utstyr er alltid best =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...