Gå til innhold

Mister trådløs tilgang ofte, selv om signal er nesten på maks


Anbefalte innlegg

Hei, jeg leier for tiden hos en leietaker som har innstallert fiber inn til huset nylig.

 

Det er skagerak Fiber som har levert det og boksen som sender trådløst fram til meg er en telsey communications m 2 stk antenner.

 

Det er vel 10 mbit inn/ut.

 

Også har vi vel ca 10 m fra der vi bruker nettet til telsey routeren med ca 3 vanlige innevegger og en halvvegg som deler stua fra gangen, ut fra vinduet som bærbaren ofte brukes i nærheten av er det kun friluft og 1 vegg og ca 10 m der også.

 

Sånn som jeg tror det skal det ikke være noe problem å sende signaler på så kort avstand.

 

På bærbaren har jeg mellom 3 og 5 streker på status på trådløs nett tilkobling(oftest 4-5(maks)). og med viststumbler har jeg mellom 70 og 100%.

 

Ofte kommer jeg ikke inn i det hele tatt og noen ganger kommer jeg inn og detter ut igjen nesten med en gang(det er veldig rart for jeg har aldri hatt problemer med bærbaren før).

 

Har også samme problem med stasjonæren min, bare der har jeg fra 2-3 streker i windows og 50-60% i viststumbler(bare her får jeg til tider utnytta hele båndbredda(i ca 1 time eller 2)(10 inn og 10 ut)

 

 

Stasjonær specs: Windows vista: Dlink Rangebooster 650 PCI N-draft m/Atheros driver (den eneste driveren jeg har fått til å fungere optimalt) (kjører for øyeblikket med 1 antennne da jeg ikke finner de 2 andre(men problemet gjelder et g standart nettverk)

 

Bærbar specs: Windows 7 RC: Dell latitude D610 m/ intel pro wireless 2915abg.

 

 

 

Håper noen vet hva som kan være problemet her, jeg kan godt fylle inn driver versjon, men har ikke det tilgjengelig her nå:p

Endret av Arrtoo87
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...