Jump to content
Sign in to follow this  
ShAfT__

Enter The Matrix - En stor skuffelse?

Recommended Posts

Hei

 

For noen dager siden fikk jeg Enter The Matrix bestilt fra USA.

Etter å ha rundet spillet på begge karakterene har jeg følgende ord og si om det.

 

Hva gjør Enter The Matrix bra?

Det som Enter The Matrix et bra spill er for det første god grafikk, nydelig cutscenes og god action. Hvem har vel ikke drømt om å gjøre "movesa" de gjør i Matrix filmen. Selve slåssingen hadde gjort seg godt faktisk også som et slåssespill. Her tror jeg DOA 3 og Tekken spillene har mye og lære. Det er veldig god focus mode og sånn. Det er også bra at du har det hele tiden. Kontrollene er også veldig lette, venstre og høyre musetast brukes i fighting mode. Så det blir ikke vil trykking rundt om på tastisen . og det er jo bra.

 

Hva gjør Enter The Matrix dårlig?

Det første jeg legger merke til er at det ikke er støtte for multiplayer enten på lan eller på nett. Dette er skuffende. Hvem har ikke lyst til å gå head to head med en annen kamerat!!. Det som også irriterer meg grenseløst er at jeg klarte og runde dette spillet på 4 timer. Det avsluttet brått og man satt igjen med en følelse om at spillet var halvferdig. En annen ting er også at jeg gjerne ville ha hatt fri aim. Liker ikke at dataen velger måla og det eneste du gjør er å trykke på musa. Men dette er jo smak og behag. En annen ting er lyden når man skyter i focus mode (slow motion) det høres ikke noe som det det gjør i filmen. En slags skjærenes lyd. Ekkel lettere sagt. Og til slutt hadde jeg gledet meg veldig til å banke noen agenter. Du møter vel på et par men det er alt. For det meste løper du fra dem...Det liker ikke jeg. :grumpy:

 

Det var min evaluering. Ender vel på karakteren 3/4 eller no. God action men altfor kort og ingen støtte for multiplayer. Nå har jeg hørt rykter om en multiplayer mod. men det er bare rykter.

 

Gjerne kom med innspill etter dere har testet spillet. Gi gjerne kritikk og ros. [/u]

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...