Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Skal på en felles begivenhet med venner, men har ikke snakket med dem skikkelig på lenge, hvordan gå frem?


Gjest Guest_Per_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Per_*

Hei godtfolk! Jeg heter Per, men bare på grunn av denne tråden :)

 

Jeg skal å en musikkfestival om ikke så lenge, med venner jeg har kjent siden vekselsvis barneskolen og ungdomsskolen. Jeg er akkurat ferdig med videregående, men de 3-4 siste årene har jeg bare hatt av-på kontakt med noen av dem et par ganger når spesielle ting har skjedd. F.eks noen få fester jeg har klart å overbevist meg selv om til å gå på.

 

Problemet er at jeg bruker aaaaltfor lang tid på dataen og PC-spill, og at jeg som oftest ikke klarer å ta kontakt med folk før rett før festen/begivenheter starter, og ender opp med å bli ekstrapersonen på vorspielet osv. Jeg har altså et alvorlig problem med å hoppe i det. I tillegg sliter jeg med å ta vare på kontakter/venner når jeg først har truffet dem på en av få fester. Et initiativ-problem, et dataspillproblem og problemer med å ta vare på kontakter der altså.

 

Nå skal jeg på en musikkfestival, og har endt opp med akkurat samme problemet. Det er bare et par dager igjen til avreise, og jeg har enda ikke kontaktet dem. Bare et par stykk over internett, der det eneste jeg spurte om, var om de skulle, og det skulle de. Jeg tror min indre frykten/angst er at hvis jeg spør mer, så skjønner de at jeg reiser alene. Jeg vil helst virke selvstendig, men det er vanskelig å spille den rollen når jeg kommer dit helt alene.

 

Men jeg har bestemt at å reise, det skal jeg uansett.

 

*1 Hvordan ville du reagert, dersom du hadde kjent en fyr i mange år, hatt av-og-på kontakt (vel vitende om at han var en asosial type), for deretter å møte personen på festival?

  • Worst case scenario: Hadde jeg vært en ond, selverklært gjengleder, hadde jeg lurt veldig på hva i helv*** han hadde gjort de siste årene, siden jeg ikke hadde sett han på hverken fester, butikker, gata m.m. på flere år.
  • Drømmesituasjonen: Hadde jeg vært en med forståelse, hadde jeg gått ut i fra at fyren er en som liker å sitte inne og drive med dataen, en med sosiale problemer, og gitt ham en sjanse hvis han ikke hadde blitt for plagsom.

Jeg trenger tips om hvordan jeg skal oppføre meg når jeg kommer dit. Hvor går grensa mellom for selvsikker og for ydmyk/beskjeden? Mest sannsynlig har noen av de med noen kamerater de har blitt bedre kjent med gjennom videregående, der jeg ikke gikk, og de kjenner naturligvis de LANGT bedre enn de kjenner meg nå.

 

Jeg har litt angst for å i det hele tatt reise, fordi jeg er usikker på hvordan reaksjonen deres blir når jeg ikke tar med venner selv. Det er vel dette hele denne problemstillingen går på. *2 Hvordan kan jeg bearbeide dette?

 

Noen av de som skal i år, var jeg på samme festival med i fjor, men jeg har som sagt ikke hatt særlig kontakt med dem i mellomtida. Men de kjenner meg relativt godt fra ungdomsskole-tida, og de vet jeg er en 100% asosial nerd, såfremt de ikke har kjøpt de hvite løgnene mine om at "jeg har jo andre venner!"

 

Jeg har en tendens til å tenke en variasjon av dette, så altfor mange ganger:

"Ah, dette ser ut som en bra fest! Jeg vet dette blir en fest, nå stikker jeg å kjøper øl. Men bare om jeg kommer i humøret jeg hadde sist gang. Men tenk om jeg ikke kommer i det humøret! Tenk om det er noe noen sier, som jeg ikke kan svare på om meg selv? Åh, tenk om de gjennomskuer meg, og finner ut at jeg ikke har venner! Jeg må gjøre noe for at de skal tro at jeg har venner! Uff, ved slike spørsmål kommer jeg til å stamme, dra meg ned i gjørma, for deretter å bli usikker, for deretter å se ut som en nerd, for deretter å bli gjennomskuet, for deretter å gå alene resten av kvelden! Åh som jeg grugleder meg. Sukk."

 

*3 Hvordan bør jeg gå frem?

*4 Hvor mye selvtillitt kan jeg vise, uten å vise for lite tillitt/ydmykhet til dem?

*5 Hva bør jeg fokusere på hvis jeg skal snakke om meg selv?

*6 Hva skal jeg si til folk for å overbevise dem?

 

Stor respekt for alle som tar seg tid til å skrive! Dere gjør en fantastisk jobb, og bidrar til å gjøre diskusjon.no til en bedre plass å være :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_Per_*

Tilføyning: Jeg har altså selvtillitten der, bare jeg går inn for det. Men den faller i grus med en gang jeg kommer på at jeg ikke har noen venner. I det siste har det gått bedre, men jeg sliter fortsatt med å "komme ut av skapet" med si eller antyde at jeg ikke har venner.

 

Jeg drømmer om å innrømme til venner at jeg sliter med det sosiale, men jeg frykter at ved å åpne meg så mye, så gjør jeg meg uinteressant fra første stund. Tatt fra mine egne erfaringer med andre. *7 Hvordan gjøre nesten-spill-avhengighet interessant?

Lenke til kommentar

Håper ikke det blir for kort og kan desverre ikke sette meg helt inn i situasjonen din, selv om jeg bruker masse tid til spill og data. Men det virker som om du bryr deg for mye hva de tenker.

 

Selv ser jeg på meg selv som en person som møter alle med åpne armer(mer eller mindre, liker ikke drittunger.) Men folk som prøver for hardt og prøver vise at de er "noe", "er kule" osv. er irriterende. Sier ikke at du er null og ingen ting, men strever du for hardt å bli noe du tror er viktig merker folk det med en gang. Selv så snakker jeg rett fra levra å ber dem slutte med det. Tar det opp under 4 øyne så det ikke skal virke som jeg henger dem ut foran andre. Etterpå så er de plutselig skikkelig all right å henge med! Selv om andre lurer på hvorfor jeg er med dem, men care ;)

 

Det enkleste er jo klisje svaret; å være seg selv.

 

Nå er jeg nok litt yngre enn deg da, men kan ikke skjønne noe annet for de som er litt eldre. Og de er nok mer modne enn da du hang med folk før du kjøpte deg data og spill;)

 

anngående hvordan du skal snakke om deg selv så er det jo ikke lurt å slenge ut at du spiller wow og cs døgnet rundt, for så og spise mammas kjøttkaker og spille mer data. (generalisering av "nerder")

 

håper jeg hjalp litt og du får ha det dritfett på festival!

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Per_*

Takk for at du tok tid til å lese gjennom innlegget. Svaret var ikke for kort :)

 

Hjelper alltid å få en pekepinn fra andre når en står fast i egne tanker.

 

Det å snakke på tomannshånd med andre er jeg ikke helt bekvem med i alle situasjoner, men jeg skal i alle fall si fra hvis noen skulle tråkke på meg.

 

For å minske denne "hva gjør han her?"-reaksjonen så bør jeg vel helst ta kontakt med de fleste jeg kjenner før jeg reiser? Trikset er vel å prøve å huske noe jeg har snakket med dem om, for så å lage en eller annen dårlig vits ut av det i en Facebook-melding :) Eller hva bør jeg gjøre?

 

Jeg har kanskje en litt rar tankegang, men hvis jeg gjør du Axl91 sier, og er mer åpen på at jeg sitter mye med dataen (sitter mest på internett og forum, deretter spilling), så er det en stemme i hodet mitt som sier at dette er et stoooort skritt å ta (selv om det bare er et spørsmål om å være åpen om mine interesser eller ikke). Jeg føler at det er mye jeg må tenke gjennom før jeg kan stå for dette. Utifra dette kommer jeg til konklusjonen at det er enklest å være mer lukket, ikke si så mye, av redselen for at de snakker for mye om nerden i meg.

 

Jeg sitter mye med dataen, men vil ikke innrømme at jeg er en såkalt nerd! Jeg distansierer meg fra meg selv, hvordan kan jeg være åpen da? Ofte når jeg snakker til folk, har jeg en slags angst for at de skal begynne å se ned på meg, eller synes synd på meg fordi jeg har lite venner, eller fordi jeg like data for mye.

 

Herregud, jeg må vel omstille meg på et vis. Fler tips? :)

Lenke til kommentar
*1 Hvordan ville du reagert, dersom du hadde kjent en fyr i mange år, hatt av-og-på kontakt (vel vitende om at han var en asosial type), for deretter å møte personen på festival?
Så lenge fyren jeg møter på ikke er en total drittsekk, så ville jeg vært positiv til det. De fleste mennesker er innerst inne sosiale vesener, og liker godt selskap. Så hvis du bare senker skuldrene og er avslappet til det hele kan jeg ikke se at det skal oppstå så mange negative situasjoner.

 

Jeg har litt angst for å i det hele tatt reise, fordi jeg er usikker på hvordan reaksjonen deres blir når jeg ikke tar med venner selv. Det er vel dette hele denne problemstillingen går på. *2 Hvordan kan jeg bearbeide dette?
Du skal innse og overbevise deg selv om at det absolutt ikke er noe galt i å dra alene. Deres reaksjon kommer til å være påvirket av din holdning til det hele. Hvis du viser at du er flau over å dra alene, så vil de merke det. Hvis du der i mot innser at det ikke er noe galt i å dra alene i det hele tatt, og viser at du er der for å ha det gøy, vil ikke de reagere i det hele tatt.

 

*3 Hvordan bør jeg gå frem?

Senke skuldrene og overbevise deg selv om at du ikke er en så kjip fyr som du tror du er. Dess mer usikker du er på deg selv, dess mer stille er du. Og dess mer stille du er, dess mer vil du bli oppfattet som en uintressant fyr.

Du må rett og slett tørre å dele alt det du føler for å si. Slapp av, og ha det gøy rett og slett! Hvis du spiller mye data har du helt sikkert vært innom et eller annet MMO, og der har du vel snakket en del med folk. Ha det samme forholdet til folk i det virkelige liv. De er like lette å snakke med som de som er online, bare at de står foran deg. :)

 

*4 Hvor mye selvtillitt kan jeg vise, uten å vise for lite tillitt/ydmykhet til dem?
Du kan vise mye selvtillitt. Så mye selvtillitt du bare vil, så lenge du ikke krysser over til overlegenhet. Sett deg selv på samme plan som dem, og ikke rakk ned på noen av de, akkurat som du ikke skal se opp til noen av de. Vis at du er en selvsikker person som er fornøyd med deg selv, så er mye gjort. :)

 

*5 Hva bør jeg fokusere på hvis jeg skal snakke om meg selv?

Den var enkel.. Deg selv. :)

Deg selv, uten å være flau over det du sier. Har du data som interesse, snakker du om data som interesse. Så lenge du ikke prøve å skjule interessene dine, som om du er flau over de, så kan du stort sett prate om alt mulig. :)

 

-----------

 

2 dager er litt kort til å kunne omstille seg 100%, men det er fortsatt mulig å få gjort mye. Det første du må gjøre er å innse at hva alle andre mener, er totalt uviktig. Det er hva du mener om deg selv som betyr alt. Det du mener om deg selv, gjør at du gir ut signaler som andre mennesker kan oppfatte ubevisst, som påvirker hva de synes om deg.

Samtidig vil du alltid møte på noen som ikke kommer til å like deg, men det er heldigvis dems problem. De kan du stenge ute av livet ditt. :) Den eneste personen du ikke kan stenge ute, er deg selv, så det er livsnødvendig at du er fornøyd med deg selv.

Klarer du å innse at hva alle andre mener ikke betyr noe, vil du kunne senke skuldrene og faktisk være deg selv. Og da vil du som regel bare få gode reaksjoner.

 

Det viktigste er at du skal ha det gøy! Så slutt og tenk så mye, og dra på festivalen og HA DET GØY! :)

Lenke til kommentar
*1 Hvordan ville du reagert, dersom du hadde kjent en fyr i mange år, hatt av-og-på kontakt (vel vitende om at han var en asosial type), for deretter å møte personen på festival?

 

Personlig hadde jeg ikke brydd meg særlig.

Jeg ville tenkt "lenge siden jeg har sett ham, lurer på hva han driver med om dagene".

 

Du legger litt mye i det kanskje?

Og uansett hva de tenker og tror, så kommer du best utav det ved å bare ignorere akkurat det... hvis ikke skaper du bare angst for deg selv.

 

Hele innlegget ditt viser jo bare hvordan du bygger opp forventninger av negativ karakter, istedenfor å heller bare glede deg eller vente i spenning til du skal dit på den festivalen. Du analyserer jo dette ihjel...

 

Tro meg, jeg var i samme posisjon som deg en gang. Satt foran dataen døgnet rundt, var med når de andre bokstavelig talt DRO meg med... fungerte ikke sosialt... og enda har jeg litt skavanker på den fronten, nesten ti år seinere. Hadde jeg visst bedre (etterpåklok er jeg jo) - så hadde jeg aldri analysert så mye og tenkt så mye over de situasjonene jeg befant meg i før... jeg hadde heller hoppet i det og latt kommunikasjonen flyte mer, sånn at jeg ikke var så anspent - og hentet meg inn mer sosialt sett!

 

Jeg har en tendens til å tenke en variasjon av dette, så altfor mange ganger:

"Ah, dette ser ut som en bra fest! Jeg vet dette blir en fest, nå stikker jeg å kjøper øl. Men bare om jeg kommer i humøret jeg hadde sist gang. Men tenk om jeg ikke kommer i det humøret! Tenk om det er noe noen sier, som jeg ikke kan svare på om meg selv? Åh, tenk om de gjennomskuer meg, og finner ut at jeg ikke har venner! Jeg må gjøre noe for at de skal tro at jeg har venner! Uff, ved slike spørsmål kommer jeg til å stamme, dra meg ned i gjørma, for deretter å bli usikker, for deretter å se ut som en nerd, for deretter å bli gjennomskuet, for deretter å gå alene resten av kvelden! Åh som jeg grugleder meg. Sukk."

 

Her beskriver du meg i detalj!

Men jeg er klar over det, og derfor har jeg lettere for å ikke tenke så mye over det lengre.

Du er jo også klar over det, siden du skriver dette... og beskriver det så detaljert...

 

Dette er ikke annet enn å ødelegge for seg selv.

Dropp det!

 

Du har forresten ingenting å overbevise dem om.

Vær deg selv, du kommer lengst med det.

Vær ærlig. De som vil forstå deg, vil forsøke. De som forstår deg, gjør det. De som synes du virker rar, syns det - og da har du allerede fått vite hvem du kan menge deg med og ikke!

 

Det er vanskelig å få alle til å like seg, og det er i lengden ikke noe poeng med det uansett. ;)

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Per_*

Tusen takk for veldig utfyllende innlegg, stappet med nyttige tips, Smurstafa og Alvorlig :) Skal prøve å følge det meste. Dette var akkurat det jeg trengte, det skal ikke så mye til. Bare motivasjonen jeg fikk nå varer ut dagen, så er jeg helfornøyd :p

 

Skal prøve å hoppe i det, og i kveld skal jeg prøve å finne noe mer å snakke om. F.eks research om noen av bandene. Jeg er jo fan av et par av dem! :p

 

Noen som har tips om andre mer eller mindre hverdagslige ting man kan snakke om på en musikkfestival?

 

Du må rett og slett tørre å dele alt det du føler for å si. Slapp av, og ha det gøy rett og slett! Hvis du spiller mye data har du helt sikkert vært innom et eller annet MMO, og der har du vel snakket en del med folk. Ha det samme forholdet til folk i det virkelige liv. De er like lette å snakke med som de som er online, bare at de står foran deg.

Nettopp! Dette prøvde jeg på i fjor, husker jeg nå, og det funket. Men det virker som at jeg ikke klarer å huske f.eks hvordan jeg oppførte meg, hva jeg tenkte, osv... Men jeg skal ikke tenke på dette nå, nå skal jeg fokusere på det positive :)

 

Du legger litt mye i det kanskje?

Og uansett hva de tenker og tror, så kommer du best utav det ved å bare ignorere akkurat det... hvis ikke skaper du bare angst for deg selv.

Ja, jeg legger vel altfor mye i det :) Jeg har vel en angst for at ved å ignorere det, blir jeg lettere utspurt ved en senere anledning, fordi jeg ikke forteller så mye om meg selv. Men setter jeg meg i respekt og gjør mesteparten av det dere skriver, kan jeg jo bare flire det av meg, og si noe sånt som "Ja, jeg spiller mye data, men hva så? Mange sliter med andre problemer, og jeg har mitt problem. Men nå skal jeg snart høre på favorittbandet mitt, så du får ha meg unnskyldt..."

 

Igjen, takk for svarene hittil :)

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Per_*
Du har forresten ingenting å overbevise dem om.

Ja der sier du noe! Når jeg tenker meg om, har jeg automatisk antatt at jeg har som plikt å fortelle dem mye om min situasjon, siden de virker så snille. Men dette hjelper jo ikke på forholdet!

 

Hvorfor skal jeg forklare dem noe min situasjon, hvis de ikke har gjort det samme til meg? Jeg får prøve å være ca. like åpen som de andre, fortelle like stor grad av personlig informasjon, uten å virke hermende på noe vis.

Lenke til kommentar
Du har forresten ingenting å overbevise dem om.

Ja der sier du noe! Når jeg tenker meg om, har jeg automatisk antatt at jeg har som plikt å fortelle dem mye om min situasjon, siden de virker så snille. Men dette hjelper jo ikke på forholdet!

 

Hvorfor skal jeg forklare dem noe min situasjon, hvis de ikke har gjort det samme til meg? Jeg får prøve å være ca. like åpen som de andre, fortelle like stor grad av personlig informasjon, uten å virke hermende på noe vis.

 

Nettopp!

Ekte venner driter vel i din "situasjon". De tar deg for den du er og liker deg for alt du sier, gjør og er! Glem ikke det...

 

Du trenger ikke herme. Du må bare ikke utstråle utrygghet. Du må ha en litt "gi faen"-holdning, en litt mindre analyserende person... for det er du jo av natur, uansett - og jeg sier ikke at du skal gi slipp på sider av deg selv eller oppføre deg mer "mainstream teit og tankeløs" - men tvert imot at du heller skal akseptere at du er den du er, at dere har forskjeller - men at det viktige er å samles om felles punkter.

 

Og hei, noen ganger er det ikke engang så viktig å ha noe til felles. Forskjellene kan utfylle hverandre. Du må ikke for ETT jævla sekund tenke at du er kjedelig, for det er du mest sannsynligvis ikke!

 

Det finnes noen som spiller data, noen som spiller i band, noen som skater, noen som bare røyker seg fjerne hver dag, noen som gjør litt av hvert, noen som gjør alle disse tinga, og noen som knapt gjør noe som helst. Likevel kan de alle være venner på sett og vis. Det hele dreier seg bare om å respektere hverandre --- OG SEG SELV --- for den man er... ;)

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Per_*

Veldig godt sagt, Alvorlig. Skal prøve å memorere/huske det meste som er skrevet her, slik at jeg ikke går i den samme gamle dårlig-selvtillitt-fella igjen. Jeg er i alle fall flere ganger mer forberedt nå, enn før jeg postet. Så takk til alle for alle tips og råd :)

 

Jeg drar i morgen eller over i morgen.

Lenke til kommentar

Hei Per!

Først av alt, spør de hvem de reiser med, når de reiser.. hype opp begivenheten, si at du virkelig gleder deg til det (noe som forhåpentligvis også er sant) og spør om du kan reise med de, eller eventuelt campe med de.. det verste som kan skje er at de sier nei, noe jeg tviler på at de gjør.

 

Svar på spørsmåla dine:

 

1. Ikke tenk så mye på det, nøkkelen her er å være ydmyk ovenfor de og samtidig innrømme det for deg selv, heck er du heldig kan det hende de hjelper deg med å ta tak i problemene dine. Prøv og fortell dem at det kan være kult å henge med deg, prøv å fortell dem at du har en verdi for dem, ala: jeg kan hjelpe dere å sette opp telt, holde campen ryddig eller whatever.. småting som får dem til å tenke at... ah. det hadde kanskje ikke vært så dumt om han campa med oss alikevel.

 

2. Spør de om du kan campe med dem, FØR AVREISE.. hvis ikke vil hele situasjonen naturligvis bli uber creepy, om jeg dro på festival og det plutselig når vi var framme dukka opp en til fyr som skulle campe med oss ville jeg blitt litt satt ut, selvom det helt sikkert hadde gått greit. Igjen, prøv å spre verdi og fortell dem at du har noe å komme med, ikke vær tilbakestående.. Eventuelt kan du jo skaffe deg noen å reise med? hvilken festival er dette Øya? isåfall bør det være det minste problem å finne noen å reise og campe med! se på dette som en utfordring og et skritt ut i virkelighetens verden. Når det gjelder hvordan du oppfører deg ovenfor dem når du kommer ned dit, bør du tilpasse situasjonen, ikke treng deg innpå med mindre du må.

 

3. Gå frem på følgende måte: Hei, husker dere meg Per, jeg gikk på skolen deres før, kan jeg campe med dere under festival oppholdet, jeg skal være snill og hjelpe til med det som må gjøres. Sier du dette, med en selvsikkerhet i stemmen så kan det ikke slåfeil.

 

4. Ikke analyser for mye, du ville finne ut av hva som er for mye eller hva som er for lite selvtillit/ydmykhet.. du kan jo begynne med så fort du er tatt inn i varmen og får lov til å campe med de begynne med å være hyggelig og bare spørre de ulike ting som hvilke artister de skal se osv.. kort fortalt, bli komfortabel med deres nærvær, dette er en din "familie" de nærmeste dagene, be wise.

 

5. Fokuser på alt som faktisk er bra med deg selv og erkjenn at de har et større sosialt nettverk enn deg, og IKKE skjul personligheten din ved å si at du har mange venner hvis du ikke har det. Heck, de gutta der kan sikkert hjelpe deg med det om du bare er hyggelig og innrømmer at de ligger et par skritt foran deg i løypa. Erkjenn for deg selv at du må forandre deg skal du få det sosiale livet du sansynligvis ønsker deg.

 

6. Vær hyggelig, ikke prøv å skryte eller være best, bare vær hyggelig og spør om ting relevant til festivalen.

 

 

Litt avhengig av hvor lang tid du har før avreise kan jeg gi deg en masse konkrete tips og ting du kan gjøre før du drar for å ihvertfall prøve å gjøre en god figur og bygge bedre selvtillit. Jeg var selv for ett år siden en tilbakestående nerd og har tatt helomvending og blitt en avslappa sosial kul fyr folk vil henge med. Føl deg fri til å sende meg en PM, jeg var selv på Hovefestivalen i år, samt andre småfestivaler og har hatt en konge sommer i år, i fjor sommer derimot satt jeg inne på gutterommet og spilte World of Warcraft og var minst like ille som deg.

Lenke til kommentar
Nettopp! Dette prøvde jeg på i fjor, husker jeg nå, og det funket. Men det virker som at jeg ikke klarer å huske f.eks hvordan jeg oppførte meg, hva jeg tenkte, osv... Men jeg skal ikke tenke på dette nå, nå skal jeg fokusere på det positive :)

Tipper at du ikke tenkte og analyserte så mye som du gjør nå, og derfor gikk det av seg selv :) Det er sånn du gjerne ikke merker før etterpå, for du er avslappet og bare preiker, i stedet for å stå og lure på hva du skal si hele tiden. Det du må gjøre i år også, og fortsette med det framover!

 

Jeg likte en ting til som Smurstafa sa, si alt du føler for å si! Av og til sier du noe som ikke slår an, f.eks en vits som ingen forstår, og da må du ikke falle inn i deg selv og tenke "å neeeeei nå er alt ødelagt!!!!!111" og bli helt stille resten av kvelden, for det er det ikke. Det går an å le av situasjonen, lage en ny vits av hvor stille alle ble osv.. Om det faktisk blir pinlig stillhet, vil folk trenge noe å le av for å komme seg videre, situasjonen blir uansett glemt utenom hvis den ødelegger deg helt..

 

Edit: Fjernet noe jeg mener kan slå begge veier, hehe

Endret av knetrom
Lenke til kommentar

Skjønner ikke hva faen du babler om trådstarter. Det eneste du skal tenke påå er å få med deg tingene du skal få med deg -> komme deg ditt -> drikk øl og la ting gå sin gang. Hva er vitsen med å overtenke det? Det er minst en million forskjellige mulige utfall av hele greia, flertallet er positive så bare ta det med ro og kos deg ffs.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...