Gå til innhold

Mitt prosjekt, "skuffe pc"


Anbefalte innlegg

Heisann

 

Jeg tok ut alle pc deler fra ett kabinett for jeg hadde planer om å lage ett kabinett selv. Det ble det ikke noe av sånn direkte.. men den ble liggende på gulvet i "tusen" deler.

 

Nå har det seg sånn att jeg bruker å se dvd filmer jeg har fra pc til tv'n i kjelleren og da har jeg hatt en pc i "full" size ved siden av tv som stod å bråket og var i veien for oss.

 

Dermed slo det meg att jeg kan ha pc'en som jeg tok ut av kabinettet i den ene skuffen som er i tv benken. Så nå har prosjektet så vidt startet :)

 

Hk og hdd'er har plass i skuffen, mens psu blir hengt opp litt høyere og ut bakover mot veggen. Bilder får jeg også ta tenker jeg, før og i mens og etterpå.

 

Noen lydløse vifter trengs jo også. Ideen med denne er att den ikke skal synes / høres (noe spesiellt iallefall) Denne vil bli koblet til tv'n via skjermkabelen (husker ikke navnet på den kabelen akkurat nå)

 

Prosjekt Skuffe pc har startet...

 

Frode

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel

 

Da har en demo montering påbegynt.

 

Jeg har montert (dvs lagt hk og psu/dvd/hdd) oppi skuffen.. men har ikke fått helt orden på kabler (god rydding gjenstår) må finne ut en fin måte og montere psu og dvd på tvers av skuffen.

 

Har testet med ubuntu 8.04 på den og den virket jo som bare det. Er endel støy enda som må bort, den skal jo være så rolig som overhodet mulig.

 

Bilder får jeg prøve å legge til i kveld, siden bildene av prosjektet ligger på annen pc.

 

Frode

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...