Gå til innhold

Spørsmål anngående kjøp av ny Xbox 360 Pro.


LucarioX

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Blitt veldig lite Xbox 360 spilling på meg det siste året, noe som hovedsaklig skyldes at utstyret ikke er helt i orden. (Nei. Jeg tenkte på Xbox utstyret. Gris ;) ) Selve Xboxen er fra release dagen i 2005, den støyer like mye som et jagerfly, får RROD en gang i halvåret før den begynner å funke igjen og selve boksen er ganske skadet. Noen lokk har brukket av og litt forskjellig. I tilegg er strømkabelen nesten helt ødelagt og alle knappene på kontrollene funker ikke. I tilegg til dette er jeg også lei av å bare ha 13GB på harddisken min, skulle gjerne tenkt meg å kunne installere noen spill, for å slippe unna bråket fra DVD-drevet. På toppen av det hele savner jeg veldig en HDMI-port, blir mye rot bak TVen når jeg bruker komponent.

 

Så, på grunn av alt dette tenkte jeg å investere i en ny maskin til høsten, nærmere bestemt pro versjonen. Da får jeg jo HDMI, 60GB harddisk, ny kontroll og nytt strømadapter. Ser nemlig at det muligens blir billigere å investere i en ny konsoll enn å kjøpe en ny harddisk, kontroll og strøm adapter separat. Det jeg lurer på da er hvordan de nye maskinene som selges i dag oppfører seg i forhold til de som ble solgt i 2005? Kan jeg forvente meg en mer stillegående maskin? Ble helt gæren av viften til den maskinen jeg har nå, har ikke hørt makan i hele mitt liv! Og hvordan vet jeg at maskinen jeg kjøper faktisk er en ny maskin, og ikke en gammel fra i fjor som står igjen i butikken? Og sist, men ikke minst; hvor burde jeg kjøpe den? Noen som vet hvor det er billigst? Er i Sverige nå, kunne det vært en ide å kjøpe den her nede? Er det noen butikker i området mellom Strømstad og Gøteborg som kunne hatt den billig? Bor her om sommeren, så skulle vel gå greit å få levert den på rep. om noe skulle gå galt?

 

Takker for alle svar! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det jeg lurer på da er hvordan de nye maskinene som selges i dag oppfører seg i forhold til de som ble solgt i 2005? Kan jeg forvente meg en mer stillegående maskin? Ble helt gæren av viften til den maskinen jeg har nå, har ikke hørt makan i hele mitt liv!

 

Jeg gikk fra en Launchbox til en "Resident Evil" Limited Edition Elite, og det var som natt & dag med tanke på støy.

Når DVD'n spinner i den nye bråker den mye mindre enn kun viftene på den gamle.

Og når man kan installere hele spill på HDD, så er alt som heter støy borte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...