Gå til innhold

Kjøp av mobil med ChessXtra, Pass på at faktura er rett!


Anbefalte innlegg

Kjøpte for litt over en mnd siden mobil fra Chess. Nokia 5800 med Chessxtra til 1 kr med 199 i nedbetaling pr mnd. Minste totalpris 2389 + innmelding 249. Det står klart og tydlig at ved nedbetaling er det IKKE minimumsdebitering. På det tidspunktet kunne man ikke få telefonen billigere. ihvertfall ikke ulåst. så vi slo til.

 

Så kommer regningen no. Der er det ført opp innmeldng + 1 mnd nedbetaling + minimumsdebitering kr 69 pr mnd. Eg sjekker igjen på chess sine sider og de har fremdeles telefonen til 1 kr med samme minste totalpris. Står fremdeles at det ikke er minimumsdebitering ved nedbetaling på chessxtra abb.

 

Så sender eg epost til Chess om dette. Får svar tilbake om at det er rett med 69 kr i minimumsdebitering. Dette har de på ALLE abb og de inførte det i 2007. de sendte ut skriv om det i slutten av 07/ begynnelsen av 08.

 

Tar en telefon til Salgstelefonen hos chess og later som eg skal kjøpe mobil. Spør om det er minimumsdebitering på telefonene. Det kommer an på sier selgeren hvilket abb man velger. (mao en helt annen beskjed enn eg fikk pr epost.)

 

På 8gb iphonen de selger er det minste totalpris 5050 kr. og den er INKL minimumsdebitering på 89 pr mnd.. på 5800 som no koster 599 er minste totalpris i underkant av 2400 og der er det ikke noe minimumsdebitering...

 

Har sendt en ny epost til de med bilder fra nettsidene og ka som står. Dette er håpløst. Sendt kopi til forbrukerombudet også.

 

Anbefaler alle som har kjøpt mobiltelefon hos chess med ChessXtra 199 pr mnd å sjekke fakturaen om de har blitt fakturert for 69 kr mnd i minimumsdebitering

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I dag har Chess innrømmet at de tok feil og minimumsfaktureringen blir kreditert og ikke fakturert i fremtiden.

 

Anbefaler uansett alle med abb/nedbetaling hos Chess å sjekke fakturaen og se at de ikke blir fakturert mer enn de skal.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...