Gå til innhold

Acer Timeline (13,3" - 14" - 15,6" )


qazy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet hvordan ATI HD4330 påvirker batteritiden? Vil maskina få dårligere batteritid med dette skjermkortet enn med Intel GMA 4500MHD?

 

Og er det nødvendig for en student som ikke spiller no særlig med spill å betale 300 kr mer for å få ATI 4330 kortet?

Lenke til kommentar

Ser hva som har blitt skrevet om ytelse og bruk av forskjellige programmer, men lurer på hvordan maskinen vil tåle for eks Lightroom og Photoshop 4? Er her 3810T eller 4810T med su3500 som er aktuelt, vurderer sterkt å kjøpe, men er usikker bare pga ytelse. Har også ekstern skjerm som kommer til å være tilkoblet.

Lenke til kommentar

Kjøpte en 4810TG (altså, modellen med Ati Radeon-grafikkort) på søndag, dukket opp i posten på onsdag. Uheldigvis for meg var den såkalt "Dead on Arrival", altså Windows Vista fikk feilmelding under installasjon. Iom. at den ikke kommer pakket med OS på DVD, så hadde jeg tydeligvis ikke noe annet valg enn å sende den tilbake til Acer igjen for "reparasjon". Support mente den ville bli sendt tilbake på mandag, som jo forsåvidt er greit.

 

Allikevel, en lite elegant løsning fra Acer å ikke inkludere DVD'er med driver eller slikt i det hele tatt, men heller inkludere en partisjon på harddisken. Har forstått såpass at dette er en industristandard for tiden, så kan vel ikke bare skylde på Acer, men selvfølgelig - det svir alltid å motta et produkt som viser seg å være defekt når man har punget ut med to - tre par lapper.

 

Uansett, i de 2 timene jeg fikk til rådighet for å stirre på en feilmelding, så fikk jeg ihvertfall et godt inntrykk av selve maskinen. Den var overraskende lett og tynn. Virket robust også, og designet var gjennomført godt. Viftene var også meget stillegående, så det var et pluss. Viftene tok seg en smule opp etter en stund, men jeg går utifra at dette kan ha noe å gjøre med manglende viftestyring pga. at software krasjet.

 

Så, altså, bortsett fra krasj av software, sitter jeg igjen med et godt inntrykk av maskinen. Blir spennende å se om dette inntrykket består når jeg får den tilbake fra "reparasjon".

Endret av Hawko
Lenke til kommentar
Nei.. Den med tokjerner og 4330 kosta 1000kr mindre for 2-3 dagar sidan.

 

Er nok ikke så dramatisk, jeg ga 7 643,- for den 3. august, så en forskjell på rundt 200 kroner. Den uten Ati Radeon 4330 kostet vel (utifra hva jeg tror fra denne posten) rundt 7 300?

 

Det er ikke den altfor store forskjellen, men man kan jo lure på hvorfor de plutselig økte prisen.

Lenke til kommentar

Det går visst veldig fort i svingane på studrab.no. No selger dei ikkje modellen med 4330 og su9400. Vil pcen klare aoe3 og cs:source med ein av delene? No kan eg altså velge mellom 4330 skjermkortet eller dual prosessor. Vil pc-en takle krava mine, eller bør eg leite etter ein anna pc?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...