Gå til innhold

Kunne Adolf Hitler sloss?


Delvis

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
Morsom tanke, men har en følelse av at han hadde klart noe. Han hadde nok ikke blitt totalt knust i nevekamp av en alminnelig person. Han hadde i allfall vunnet over Stalin.

 

 

Å komme inn i millitæret i Norge i dag blir blant mange regnet for et "helvete." Tipper at å være i millitæret under WWI og få medaljer var mye værre.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Det er nok noe tvilsomt at Hitler kunne sloss. Mèn han kan nok ha drept noen, siden 1. verdenskrig var en skyttergravskrig kan nok han ha drept noen med en granat eller lignende. Det er ikke dokumentert eller lignende så jeg anser det som `veldig`tvilsomt.

 

I slutten av 1. verdenskrig hadde de så godt som ingen trening, det vil jeg si fordi ca. 1/2 av ALLE menn i Tyskland deltok i krigen, samme gjaldt Frankrike. Men på New Zealand(som var i kolonisamveldet til Storbritannia) gikk nærmest 10 % (100 000 mann) av hele New Zealands befolkning dro i første verdenskrig FOR England og storbritannia(off topic, men artig lell) Man kan vel sammenligne det med fyrdene i middelalderen. Mye folk på kort tid som får utlevert våpen og så sendt ut i krigen(eller skyttergravene i 1. WW)

Endret av gardemayster
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...