Gå til innhold

Ferietur med 5-6 gutter til utlandet.


Anbefalte innlegg

Hei, vi er en gjeng på 5-6 gutter som vurderer sterkt å dra på en liten ferie sammen til vinteren. Blir vell 1 uke. Alderen våres er fra 15-17 år. Budjsettet våres ligger vell på 5000,- pr person. Må være et greit hotel, ikke så langt fra stranden og byen. Gjerne et sted med en litt stor/spennendes by. Det må være et varmt land, helst Spania eller Tyrkia. Håper noen har noen tips!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må tilføye at vi vil ha mest mulig for pengene, og at det kanskje er viktig å tenke på varme og at det kan være noen mulige turistattraksjoner.

 

Lurer også på det med om at vi kan reise på ferie uten en eller annen voksen (å få lov av foreldre vil absolutt ikke være et problem da vi er ganske modne).

 

Hadde vært veldig kjekt med en pakke der alt er inkludert, slik at vi får god tid til å slappe av og minst mulig stress og ta eventuelle utflukter pent, enkelt og herlig, slik det skal være på fere.

 

Mange lurer kanskje på hvorfor vi har tenkt oss på en tur, dette blir nok en guttetur med mye soling og moro. Vi drikker ikke og vi sloss heller ikke, så vi reiser så absolutt ikke for å feste.

 

Håper på svar! :thumbup:

Lenke til kommentar

Billigturer med størst sannsynlighet for pent vær og varme i vintermånedene lukter jo fort Kanariøyene.. Og da er Tenerife kanskje den mest spennende øya (med bl.a. Spanias høyeste fjell og Santa Cruz er en helt grei by). På sørsiden er tempraturen ofte litt høyere. (Los Cristianos og Playa de las Americas er vel de mest vanlige turistmålene)

 

OT:

Personlig hadde jeg heller tatt en langweekend til f.eks. alpene eller storby i vintermånedene, og ventet med "sydentur" til mai.. Da kan dere velge i flere reisemål som er langt mer spennende enn Kaniariøyene i deres prisklasse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...