Gå til innhold

Øyer Datagathering 2009


Anbefalte innlegg

odg_poster_01.jpg

Øyer Datagathering 2009

Årets LAN i Øyer!

 

Hvem er vi og hva gjør vi?

Øyer Datagathering - ØDG er en nydannet non-profit forening med formål å samle datainteressert ungdom hovedsaklig i Oppland minst en gang i året. Vi er fem ungdommer i aldersgruppen 16-20 år og samtlige i foreningen har god kompetanse fra tidligere dataarrangement. Øyer Datagathering er nydannet og har som mål å i fremtiden arrangere årlige dataparties.

 

Når er neste arrangement?

Vi arrangerer et dataparty i høstferien på Saufunnshuset i Øyer. Dette vil foregå fra 28. september til 1. oktober i uke 40. Over disse fire dagene vil vi arrangere mange morsomme aktiviteter både inne og ute, vi vil holde konserter og foredrag og vi vil selvfølgelig ha spillcompoer med saftige premier! Vi kan friste med premiepott på 10 000,- i Counter-Strike 1.6! Resten av compoene annonseres i løpet av kort tid. Skriv gjerne her hvilke compoer du vil se på Øyer Datagathering! : )

 

Ellers kommer det til å være kiosksalg og matservering i salen, det vil bli en chillout-zone med mulighet for å spille konsollspill eller sosialisere seg. Det vil bli egne soveområder for deltakere inne i salen, så det er lurt å ta med seg ørepropper!

 

Oijoij, hvor melder jeg meg på?

For å melde deg på må du klikke deg inn på denne linken. Her reserverer du billett. Det er veldig viktig at dere registrerer dere med fullt navn og adresse : )

 

Jeg vil lese mer om Øyer Datagathering

Da går du ganske enkelt inn på hjemmesiden vår, www.oyerdg.net.

 

 

Vi håper å se deg og dine venner på Øyer Datagatherings første party!

Endret av DJ Ovin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det vil bli arrangert DotA compo med premiering! Mere info om dette kommer veldig snart : ) Registrer dere på billettsystemet våres og kjøp billett til Øyer Datagathering :D Det vil annonseres endel overraskelser fremover, følg med på nettsiden vår! Vil og prøve å holde denne tråden oppdatert

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jo takk, Marius : ) Kom igjen å meld dere på nå :D Det ligger flere overraskelser på lur som vil bli annonsert om ikke så lenge!

 

------------

 

Vi har gjort noen endringer i plassregistreringssystemet så det forhåpentligvis vil bli lettere for dere å melde dere på.

 

Endringene som er gjort er at det IKKE er nødvendig med betaling før man registrerer plass på seatmapet. Du vil likevel få en faktura i posten etter noen dager. Vi har gjort disse endringene da det er kommet klager på at man ikke får registrert plass før man betaler.

 

Håper å se flere påmeldinger fremover! : )

Endret av DJ Ovin
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Grunnet for liten interesse må vi se oss nødt til å flytte arrangementet fra Tretten Idrettshall til Øyer Samfunnshus. Datoene er og endret, arrangementstart er nå 28. september og slutt er 1. oktober. Grunnen til datoendringen er fordi siste helgen i ferien var opptatt. Vi synes det er dumt at vi må avlyse på Trettenhallen, men vi bestemte oss for at vi uansett skulle ha et LAN så da ble det i Øyer i stedet. Inngangspris er det samme (350,-), alledager uten PC (260,-) og dagspass (60,-) er likt. Det er fortsatt fire dager, CS 1.6 compopremie er 10 000,- og andre compoer lanseres i løpet av torsdag-fredag denne uken!

 

Vi har og endret påmeldingssystem da mange klaget på det forrige. Om det var brukerfeil eller andre ting er uklart, men vi har da gått tilbake til partyreg. Karlsrudlan var mye mer oversiktlig og enklere å bruke både for deltakere og arrangører, men når alle er vandt til partyreg er det sikkert litt “vanskelig” å bytte. Det blir ingen forhåndsbetaling med mindre man har lyst. Send en mail til [email protected] ang. forhåndsbetaling!

 

Mvh

Øyer Datagathering Crew 2009

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...