Gå til innhold

Nokia N86 8MP - diskutér den her!


Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Noen som bruker gmail applikasjonen her?

 

Jeg sliter med å få språket til å bli på engelsk. Når mobiltelefonens språk er norsk så blir også gmail på norsk. Det gir liten mening at det står "sendt fra min mobile enhet" når eposten går til en ikke-norsk talende mottaker...

 

Noen forslag?

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Jaja, her var det ikke mye til aktivitet. Kanskje alle er superfornøyde med sine N86 mobiler :)

 

Jeg skulle ønske det kom en ny firmware som renset opp i litt bugs, gav ett nivå lavere på musikkspiller, og bedre batterianvisning. Fra nesten fullt til helt tomt har alltid gått på et blunk på den telefonen her, men utover det en gost bygget Nokia. Jeg er fornøyd.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Dette er den desidert mest solide telefonen jeg har hatt. Hatt den snart et år nå, og skjermen er så å si ripefri, og etter 100 fall i gulvet på opptil 3 meter, er den like hel. Det som likevel irriterer meg er først og fremst hvor treg den er. Dette har rett og slett med den svake prosessoren og lite RAM å gjøre, og Nokia N86 vil aldri, aldri bli en rask telefon.

Det hjalp litt å oppdatere til versjon 30.009. Denne SW-versjonen er ikke tilgjengelig for modellene som har produktkoden "0588357 Norway" eller "0588359 Norway". Derfor må du endre produktkoden til en versjon som har støtte for den nye SW-oppdateringen. Jeg valgte "0580677 Skandinavia White", som gir deg norsk språk. For å endre produktkoden, må du laste ned et program som heter NSS. Følg samme prosedyre som denne nettsiden sier, og forhåpentligvis vil mobilen din få ny produktkode.

 

http://thenokiablog.com/2007/05/12/how-to-update-firmware-debranding-andor-change-language-pack-on-the-nokia-n95/

 

Jeg slet litt, men etter å restarte PCen fungerte alt. Husk også at du trenger Nokia Software Updater. Når du etter å ha endret produktkoden, søker etter nye oppdateringer i NSU, vil 30.009 bli tilgjengelig. Mobilen blir ørlite granne raskere, men skru for all del av meny-animasjonene om du ikke har gjort det!

 

Cheers, alle N86-eiere! Jeg elsker mobilen, og med litt mykere taster, større og bedre skjerm, samt en 1GHz prosessor, ville mobilen vært perfekt :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Helt enig med tinki winki; denne mobilen er en av de mest solide mobilene jeg har hatt. Den fungerer godt som den er, men mer minne og kjappere prosessor hadde den nytt godt av.

 

Jeg har kjørt siste firmware (30.009) et par ukers tid nå og kan egentlig ikke si jeg merker de aller største forbedringene, snarere tvert imot. Den sliter fortsatt voldsomt med batterianvisning, og faller i fra fullt batteri til omtrent tomt batteri, men etter et kvarter i strømsparemodus så holder den plutselig et døgn til pluss et par kjappe telefoner...

 

Mulig det er min telefon det er noe snusk med.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...