Gå til innhold

Windows logo-testing


Anbefalte innlegg

Hva er det for noe? Hva vil det si at programvareinstallasjonen ikke besto windows sin logo-testing? Hva burde jeg svare? ja eller nei? sitter nå med en pc som er totalt herpa. vil ikke starte opp eller noen ting. er dette den berømte logo-testingen sin feil?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

oookey... her er det problemet kommer inn... første gangen sa jeg ja... da kom det ikke opp noen brukerkontoer eller noen ting ved velkommenskjermen. javel, tenkte jeg og reinstallerte en gang til. denne gangen gikk alt greit. hurra, tenkte jeg. men, 3 dager senere kræsjer faenskapen. når jeg prøver å reinstallere en gang til går det ikke. når man er inne i hovedmeny og de spør om man skal installere win xp (trykk enter), så sier den bare etterpå "scanner bla bla bla Mb på bla bla bal bus på bla bla et eller annet). Etter dette kommer en nydelig blå og fin skjerm med en stop-melding. hva burde jeg gjøre da? er det den jævla seriel ata-disken sin feil alt dette? dette er i hvert fall maskinen:

 

AMD Athlon XP 2500+

Corsair XMS2700 DDR-DIMM 512 Mb PC2700

Asus A7N8X Delux

Sapphire Atlantis Radeon 9700 non-pro

Creative Sound Blaster Audigy 2

Lenke til kommentar

høres ut som om det er noe gærnt med oppsettet av harddisken. litt vanskelig å si uten å vite mer. har du flere harddisker eller bare en? er maskinen helt ny, kjøpt i pakke eller løse deler? kan være at slave/master instillingene på harddisken er feil. det er en liten knott som kan tas av noen pinner bak. se i bruksanvisningen til harddisken om denne er riktig, og om den er koblet riktig til hovedkortet. fikk en gang en pc fra komplett der de hadde satt opp harddisken gærnt. skjønte ikke hva som var galt før etter at jeg hadde kjøpt en til. hvis du ikke skjønner så mye av dette, er det kanskje best å få en venn eller noe som kan det til å hjelpe deg (eller en innleid fyr, men det er dyrt).

Lenke til kommentar

Har bare en harddisk. maskinen er helt ny og kjøpt som løse deler. ut fra det jeg vet så skal det ikke være noen slave/master innstillinger på en s-ata disk. eneste som bestemmer dette er om du bruker primary ellr secondary kontakt til s-ata på hovedkort. min står seff i primary. skal få en venn til å se på det, men det er russetid og da ligger de fleste bakfulle i en grøftekant. et annet problem er at folk jeg kjenner ikke har så mye erfaring med s-ata siden det er så nytt. vurderer seriøst å bare kjøpe en vanlig harddisk... orker ikke mer pc-trøbbel. begynner å bli veeeldig lei det...

Lenke til kommentar

nettopp... det er derfor jeg finner det hele litt besynderlig... men, noen forslag? burde jeg kanskje skaffe en vanlig harddisk for så å installere xp og stæsj på den, slik at jeg har noe som virker og at jeg kan fikse s-ata disken derfra? argh ass... surt å måtte punge ut med enda mer penger... det er russetid, man skal ikke bruke penger på harddisker da... :grumpy:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...