Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ser ut som hun har mistet interessen, hva nå?


Gjest hvanå

Anbefalte innlegg

Ny oppdatering..

 

Jeg tror fortsatt jeg har en sjanse.

 

Jeg har lest igjennom innleggene mine igjen, og måten jeg har skrevet på er, om ikke lite insiktsful, iallefall veldig trangsynt.

 

 

Jeg snakket en god del med kompisen min som var med å grille noen kvelder tilbake, da hun også var der. Og han mente at jeg ikke burde tenke noe særlig over denne gutten, og at han selv mente at hun ikke ga utrykk for at hun likte denne gutten. Og jeg er helt sikker på at det ikke var noe han sa for å skåne meg, fordi han sier alltid ting rett ut som han mener. Dette fikk meg til å tenkte litt, og hun har jo kun møtt denne gutten to ganger. Jeg prøvde å endre måten min å tenke litt på, og kompisen ble med meg hjem.

 

Og hvem tror du ikke har snakket til meg på msn når vi kom inn igjen? Jo, denne jenta. Jeg var i offline modus også, om det har noe å si.

 

Så bare snakket vi litt til og fra, og jeg nevnte at jeg skulle ut på shopping igjen imorgen, siden vi ikke ble ferdig forrige gang. Hun spurte da selv om hun kunne være med meg/oss på shopping. Jeg sa selvsagt ja, og ser igjen på dette som et tegn, og at løpet ikke er helt kjørt.

 

Idag var hjertene tilbake på plass også. Kanskje ikke like bra som det en gang var, men bedre enn dagene før jeg virkelig startet å ta initiativ. Er litt dumt å snakke om hjerter og msn-stamtaler, men de betyr faktisk litt.

 

Så da blir det en hel dag med henne, bestevennen min, og en venninne av henne imorgen.

 

Wish me good luck, kan komme tilbake med hvordan det går, og hvordan hun oppførte seg.

 

Tøffel.

 

Nå skulle du avlyst og heller spilt hard-to-get, imho. Nå vet hun akkurat hvor hun har deg, og kan utnytte deg som hun selv ønsker. Får håpe du oppfører deg bedre på handleturen. :)

 

For all del, la være å prøve for hardt imorgen. Ikke framstå som mer desperat enn du allerede er. :x

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
På handleturen spiller du enten hard-to-get, eller så går du rett bort til henne når du møter hun og gir hun det hun har ventet på, et heftig kyss!

 

Framfor vennene? Da kan jo de få ett inntrykk av at det er noe på gang mellom dem!

 

Men joa, er enten eller nå. Du kan vel alltids gjøre et siste forsøk, så får du ihvertfall klarhet i hva som foregår mellom dere. Bedre å ha prøvd og feilet, enn aldri å ha prøvd ...

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter

Folkens, jeg tror dere har misforstått litt.

 

Jeg oppfører meg på ingen måte needy, eller desperat ovenfor denne jenta IRL. Det er ikke sånn at jeg gjør alt hun sier, og stalker henne rundt. Jeg tror dere har fått et ganske feil intrykk. Når jeg er med henne, gir jeg henne ikke noe mer oppmerksomhet enn de andre rundt der, men når hun får oppmerksomheten min, så har hun den. Da er jeg fokusert på henne. Og der er forskjelden mellom henne og andre.

 

Og jeg er tøffel og desperat/needy, hvor har du det fra, Lundefugl? Da jeg nevnte at jeg skulle på shopping idag, var det henne som lurte på om hun kunne være med, jeg hadde ingen planer om å invitere henne, etter det ikke ble noe av forrige gang. Jeg vil vel heller si at det er henne som er needy da, og henne som tar initiativet, ikke meg. Og om du mener at det at jeg sa det var greit at hun var med, er å være tøffel, så har vi ganske så forskjellig definisjon av det ordet. Skal jeg bare si "nei, jeg gidder ikke ha deg med på shopping", for så dra alene, og ønske at hun var med meg? Neitakk, ser ingen mening med det. Det er en tap-tap situasjon.

 

Dessuten gikk det ganske bra idag, det var meg, kompis av meg, henne, venninne av henne. Det ble ganske likt som før, men ikke like "bra", som for 1 mnd siden (det forventet jeg ikke heller, men hun viser gradvis mer interesse igjen, noe jeg liker). Fokuset ble også dratt litt over på kompisen min, da de ikke kjennte hverandre (kompisen min og henne). Så når de ble kjent så ble det jo selvsagt litt prat mellom de.

 

Men smådultingen, gå tett intil meg når vi går bortover osv. var back in action idag, og jeg ser på det som kun positivt. Som sagt, ikke like mye som før, men det kommer seg.

 

Ble også til at vi skulle trene sammen etterpå, det var dog helt tilfeldig at begge hadde planer om å trene idag, da.

Lenke til kommentar

Tøffel, som i at du er kun et sikkerhetsnett. Hun kan gå rundt og flørte med hvem hun vil, men når hun føler at ting ikke går, kommer hun tilbake til deg. Og du står selvfølgelig klar med logrende hale. :)

 

 

Ja, hun er nok den trengende av dere to. Definitivt!

 

Edit: skumlesing har ført til at jeg har blandet et par topics, for det beklager jeg på det dypeste! Har nå lest gjennom hele tråden, ser bare ut som at hun har mistet interessen. Prøv ett siste trekk for å gjenvinne interessen nå, ellers får du bare forholde deg litt rolig og avventende til hun gjør sitt trekk.

Endret av Lundefugl
Lenke til kommentar
Gjest trådstarter

Ting starter å gå tilbake til sånn som det var nå, og det liker man.

 

Hun tar bare mer og mer initiativ, hun har blitt lettere å snakke med igjen (var en periode hun ikke var så ivrig i samtalene, kan man si), og best av alt, den andre gutten er så og si ute av bildet. Jeg har verken sett eller hørt noe til han på fler dager nå, og de dagene har hun tatt initiativet til å være med meg.

 

Hjertene på msn kommer sakte men sikkert tilbake. Så jeg håper at om jeg fortsetter sånn som jeg gjør nå, så vil jeg kunne få ledet det dit jeg vil, og dette vil få en happy ending.

 

Jeg var med henne i hele dag, først i byen, så å trente. Deretter ble vi sittende på msn/skype frem til klokken 3 på natta omtrent.

 

Jeg skal være med henne og se film med noen andre venner igjen på onsdag. Det var riktignok kompisen min sitt initiativ, men alikevel, det er ikke negativt.

 

Så nå tror jeg, og håper jeg at jeg har fått en "second chance" (om man en gang kan kalle det det), så nå har jeg vel intet valg enn å bare kjøre på og se hvordan det går.

 

Så for et ekstremt kort sammendrag av det hele:

Starten av mai: Hun starter å vise interesse for meg, tar mer kontakt med meg. Jeg blir bedre kjennt med henne, snakker mer med henne generelt.

Siste halvdel av mai / starten av juni: Hun gir meg mange hint, og sender mange signaler som jeg er dum nok til å ikke reagere på.

Midten av juni: Jeg starter å få interesse tilbake, men er for feig for å gjøre noe. Hennes interesse dagger.

Slutten av juni:Hun viser stadig mindre interesse, mens jeg blir bare mer og mer interesser i jenta.

Heelt i slutten av juni/starten av juli:: Jeg starter å ta initiativ, først er hun ikke heelt på samme bane som meg, men nå de siste dagene har det blitt bedre. Hun er mer og mer lik som midten av mai, og jeg håper på å kunne dra dette opp til der hun var i starten av juni.

 

Vel, jeg får se hvordan det går. Tenkte jeg bare kunne lage en liten oversikt over de som ikke orker å lese de utallige lange postene mine.

Lenke til kommentar

Nå har jeg kun lest den siste siden, men i oppsumeringen din skrev du at hun mistet interesse fordi du aldri reagerer på signalene hennes. Så hvorfor fortsetter du slik nå da?

 

Når dere møtte hverandre på shoppingdagen skulle du isolert hun, dratt hun inntill deg og stirret hun dypt inn i øynene før du kysset hun.

 

Selv om dere er tilbake til flørtingen og alt det tullet der så vil du bare få en reprise hvis du ikke manner deg opp å tar det som hører til deg.

 

Neste gang du møter hun så slutter du å leve i drømmeverden og tar det ene og NØDVENDIGE steget for å komme videre.

 

Slutt å kast bort tiden deres.

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter

Neinei, det skjer ikke at jeg kysser henne slik situasjonen er nå.

 

Forskjelden fra nå og forrige gang er at vi faktisk gjør mer ting sammen, og er mer sammen irl, så får jeg ta det derfra. Dessuten vil ting skje relativt automatisk om det er en situasjon for det, vil jeg tro. Men om jeg aldri har kyssa henne før, for så å bare gjøre det helt random forran mange venner? Dårlig idé imo.

 

Hadde det bare vært oss to, og situasjonen hadde passet, så hadde det være noe helt annet.

 

Kan komme tilbake og si hvordan det går etterhvert jeg :)

Lenke til kommentar

Hvorfor er situasjonen slik at du ikke kan kysse hun nå?

 

Er du ute etter mer en et vennskap, så må du gi hun fordeler hun ikke vil få av et vennskap.

 

Å kysse helt random? Herregud, hva er et kyss for deg? Trenger du måneskinn, solnedgang og liveband på en gang?

 

Du trenger ikke gjøre det forran mange venner nei, det er derfor jeg skrev at du kunne ha "isolert" hun. Det vil si at du får hun på egenhånd.

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter
Hvorfor er situasjonen slik at du ikke kan kysse hun nå?

Er du ute etter mer en et vennskap, så må du gi hun fordeler hun ikke vil få av et vennskap.

 

Å kysse helt random? Herregud, hva er et kyss for deg? Trenger du måneskinn, solnedgang og liveband på en gang?

 

Du trenger ikke gjøre det forran mange venner nei, det er derfor jeg skrev at du kunne ha "isolert" hun. Det vil si at du får hun på egenhånd.

Enkelt og greit fordi jeg aldri har kyssa en jente på en "seriøs" måte, mens jeg har vært edru. Har kun vært sånn fyllaklining. Så jeg ønsker at første gangen i edru tilstand skal være noe litt mer enn bare et random kyss forran venner, som kommer uforventet.

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter

Er det jeg jobber med, da. Men det er litt vanskelig å lage en slik situasjon om hun ikke er interessert, så først må jeg bare føle meg litt mer sikker på at hun er interessert.

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter

Sannhetens øyeblikk for både meg og henne blir imorgen. Da er det filmkveld hos henne, og det kommer til å være de samme folkene der, som når vi var på shopping igår (meg, bestevenn av meg, henne, god venninnne av henne). Muligens en til kommer.

 

Jeg får bare se hvordan det går, og hvordan hun oppfører seg. Går det bra skal jeg gi full gass, hvis ikke bare driter jeg i det, og tar det hele som en erfaring rikere. Jeg orker ikke mer dilldall nå, enten eller.

 

Kommer tilbake på denne tiden imorgen jeg : )

Lenke til kommentar

Legger mine 5 cent på at det ikke blir noe særlig prøving, "fordi det ikke passer så bra" e.l, hun sender mixede signaler, og du kommer hit i morgen med et spørsmålstegn i trynet, en *jeg er lei*-holdning, men fremdeles en *vi får se hvordan det går neste gang*-forhåpning.

 

Såvidt jeg har lest er ikke jenta mer intr i deg enn i noen andre sånn sett, og hun ser på deg kun som en god venn/kosevenn (pga. lite pågang fra din side antok hun vennemateriale fra starten av). Tror et forhold med denne jenta kunne blitt like ustabilt som perioden du har skrevet om her.

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter
Legger mine 5 cent på at det ikke blir noe særlig prøving, "fordi det ikke passer så bra" e.l, hun sender mixede signaler, og du kommer hit i morgen med et spørsmålstegn i trynet, en *jeg er lei*-holdning, men fremdeles en *vi får se hvordan det går neste gang*-forhåpning.

 

Såvidt jeg har lest er ikke jenta mer intr i deg enn i noen andre sånn sett, og hun ser på deg kun som en god venn/kosevenn (pga. lite pågang fra din side antok hun vennemateriale fra starten av). Tror et forhold med denne jenta kunne blitt like ustabilt som perioden du har skrevet om her.

Feil.

 

Jeg så film med henne ikveld, som jeg postet igår. Og vel, det var omtrent som jeg trodde. Hun viste ingen mer interesse nå en før, så da bare lar jeg det ligge, og nøyer meg med en venn rikere. Har også selv mistet interessen litt, ettersom hun har vært så ustabil.

 

Så slik gikk det med den saken, hun mistet interessen, siden jeg ikke handlet i tide. Og vennesonen kom og tok meg.

 

Menmen, det er greit nok for meg det, ettersom det også innleder meg for nye personer, eventuelt nye sjanser og venner. Og da vil jeg også ha en ganske god jentevenn (noe jeg ikke hadde fra før av), det er også alltid positivt.

 

</thread>

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...