Gå til innhold

Erfaring med Sony Alpha DSLR-A350


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hvordan er dette amerat i forhold til lillebrødrene til dette kameraet?

 

litt lyst på dette eller noe rundt det samme pris klassen..

 

Angående A350, så er det ett veldig godt kamera( var vel det mestvinnende kameraet i fjor, vant EISA og var vel editors choice i mange fotoblader), hvis du skal drive med dedikert makrofotografering, så er vel det noe av de beste verktøyet du kan ha.

Men den krever god optikk, så hvis du skal ha utbytte av det høye pixeltallet, så må du være forberedt på å bruke noen tusen ekstra på på gode objektiver, kitobjektivet er nesten bortkasta på en A350, blir som å kjøre Porsche med traktorhjul

 

Her er en veldig bra review av A300, som og sammenligner det med A350

http://www.alphamountworld.com/reviews/sony-a300-review

 

Her er litt om A350

http://www.imaging-resource.com/PRODS/AA350/AA350A.HTM

 

Hovedårsaken til at jeg valgte Sony i utgangspunktet var at jeg hadde Minoltaobjektiver fra før, og det som appellerte til meg var at de fungerte på Sony.(kan bruke Minoltaobjektiver helt fra 1984, og lett lese om objektiver og system, http://www.dyxum.com/lenses/index.asp )

Og det med innebygget stabilisering var og en grunn til valget.

 

Jeg byttet ut A100 med en A300 fordi jeg ønsket liveview(+ de andre forbedringene i A300)

Liveviewen på A300 var bra( og er vel fremdeles den som har den raskeste og mest presise autofokusen av alle merker)

 

Jeg var veldig fornøyd med bildekvaliteten på A300, og brukte liveviewen ofte.

 

 

Grunnen til at jeg bytte til A700 igjen, var at jeg fikk anledning til å kjøpe en billig brukt, og at den hadde litt fler mp, raskere "skuddtakt", fler dedikerte knapper, mer solid hus, bedre grep, større optisk søker og litt mer profesjonell enn A300.

Savner liveview og vridbar skjem mest ved stativbruk og når jeg skal ta bilder over hodet, langs gulv etc, der er Sony A300 og A350 helt geniale

 

 

 

Og hvis du vil ha Sony butikknytt, så hadde jeg kjøpte en A700, selv om den ikke har liveview, så har den så mange andre fordeler i forhold til entrylevelkameraer(er egentlig utrolig billig 5999,- , Nikon D300 som så og si er det samme kameraet(lik bildebrikke, og etter firmwareoppdateringen på A700 er de og nesten identiske på høy ISO), koster vel dobbelt så mye nytt:

http://www.japanphoto.no/product/digital-s...a700-kamerahus/

 

 

Hvis jeg var deg så hadde jeg lett i bruktmarkedene og kanskje brukt mer på optikk enn kamerahus, kamerahus er "ferskvare", de faller utrolig fort i pris. Og prut på de som har ligget lenge ute. Ett A350-kamerahus burde du kunne få for rundt 3000-3500 brukt (Fotovideo hadde de vel på salg til 3999 i forrige uke og nye modeller kommer snart, så der er det prutningsmonn)

 

 

Skulle jeg kjøpt kamerahus fra butikk i dag hadde det vært Olympus E3(mpx.no) eller Sony A700. De er ikke vanskeligere å bruke enn entrylevel.

 

Og hvis Sony blir valget, så kjøp en av bøkene til Gary Friedman for de forskjellige modellene:

http://www.friedmanarchives.com/ebooks/

Bruk noen timer med boken som er for kameraet du kjøper, og du vil få en mye bedre forståelse av både kamera og fotografering.

Endret av Karabin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...