Gå til innhold

Nytt Webdesign - Aeroflight


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Meget pent og stilrent design. Likte det venstre panelet veldig godt der du har klart å utnytte plassen for mest mulig informasjon, uten at det virker rotete. Fanene var en god idé.

 

Den høyre kolonnen derimot, blir litt oppblåst etter min mening. Jeg kunne tenke meg at ikonene ble noe mindre og at lenkene ble plassert litt tettere. Søkefeltet ville jeg også plassert ovenfor menyen slik at den blir mere synlig. En søkefunksjon er vital på slike nettsider og det vil gagne alle om den ikke ble bortgjemt under en meny.

 

Ellers synes jeg fargevalget er veldig oppfriskende og passer bra med tanke på å presentere reiser. Men her må jeg også pirke litt. Jeg synes det gule i toppen/sidebar tar for mye oppmerksomhet. jeg tror det ville passet bra å fjerne høyrekolonnen og heller plassert denne menyen under "My Account" i hovedmenyen (kanskje med en annen farge på knappen for ekstra oppmerksomhet. Grønn?).

 

Font familien er pen å se på, men kan fort bli kronglete å lese med så tette linjer. Jeg ville gitt linjene mere luft. Men dette er en problemstilling man kan ta når man utvikler nettsiden.

 

Ellers synes jeg dette designet ser meget lovende ut! Eksepsjonelt fin logo som kan brukes ikke bare til web, men også til print (annonser/brosjyrer/dokumentpapirer ol).

 

Fortsett sånn!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...