Gå til innhold

Tv ut virker ikke


Anbefalte innlegg

Har et Gainward GeForce 4 Ti 4200 128mb kort. Har hatt problemer med tv-ut funksjoen og nå har jeg formatert på nytt. Det første, og eneste, jeg har lagt inn etter formaten er skjermkortet med de nyeste driverene og bios. Tv-ut virker fortsatt ikke ......noen som har noen tips????

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tv'en min er ikke et år gammelt. 32' philips widescreen. Jaja tror jeg gir opp hele kortet. Har hatt det inne hos forhandler, men der fungerer alt seff helt fint  :evil:

 

Hvordan koblet du? Enkleste måten for å prøve, er å bruke s-videokabel fra skjermkortet til s-video kamerainngangen i siden (eller fronten) på TV-apparatet. Husk å velge EXT med høyeste nr (vanligvis EXT3 eller EXT4).

Lenke til kommentar
Men det kan og hende det er TV`en din  :yes:  uansett ok ny den er...dette har eg erfart. Har en 1 års gammal TV funker ikke der men på min 3 års funker d.

Hvis TV er i orden funker det på alle TV (som har scart e.l.) hvis du kobler riktig og gjør eventuelle nødvendige innstillinger.

Lenke til kommentar

hmm...tror ikke det har noe med tv'en min og gjøre nei. Tror heller det er noe med xp. Da jeg fikk kortet hadde jeg engelsk versjon av xp og da virket alt, nå har jeg norsk og det virker ikke. Skal prøve det programmet tv tool. tnx

Lenke til kommentar

Du kan ikke vite om det er TV`en før du har sjekka den med en anna data

 

Håper virkelig at du har slått på sjermen inne på sjermkort innstillingane

ellers er ikke det rart det ikke funker

 

Det er ikke bare til å koble så kommer bildet på TV`en men du må aktivere d.

Lenke til kommentar

Har sjekket tv'en min med et annet skjermkort og det funker fint. Det må være noe med softwaren.....under enhetsbehandling har jeg en feil under WDM Video Capture, der står det at enheten kan ikke startest (KODE 10).

Gainward også klør seg i hodet :o

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...