Gå til innhold

FIFA 10: Den Gigantiske Tråden


Hvilken versjon skal du ha?  

490 stemmer

  1. 1. Velg blant alternativene under

    • PlayStation 2
      6
    • PlayStation 3
      239
    • PlayStation Portable
      1
    • PC
      22
    • Wii
      3
    • DS
      1
    • Xbox 360
      176
    • Mobil
      1
    • Skal ikke kjøpe FIFA10
      41


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg fant en side hvor det skrives en del tips om ditten og datten på Fifa 10. Det er bare å scrolle nedover, så finner man en del flotte tips om det ene og det andre. Jeg kom selv over siden gjennom en video hvor "power heading" ble brukt. (Trykker du på bildet av Henry der han skriver om power heading, kommer du inn på videoen).

 

http://www.squidoo.com/fifa-10-tips

Fin side, selv om den var litt rotete, men har du noen tips til Spiss? helst en som har krutt i tøflane og som er sterk.

Lenke til kommentar

Kan jo nevne såkalte bra spillere i FLENG som er bedre på spillet enn i virkeligheten (nå snakker vi i forhold til andre spillere på spillet): Drogba er bedre enn i virkeligheten, Berbatov er dårligere enn i virkeligheten, Zlatan er bedre enn i virkeligheten, Arshavin er bedre enn i virkeligheten, Benzema er bedre enn i virkeligheten osv. osv.

 

Er jo helt latterlig å se f.eks Benzema som i virkeligheten er en veldig god spiller som bare DOMINERER i FIFA. Man har ikke mye peiling på fotball om man ikke mener at mange av de beste spillerne i FIFA er altfor gode i forhold til andre enn de burde ha vært.

Endret av Bandidos-Pelle
Lenke til kommentar
Fin side, selv om den var litt rotete, men har du noen tips til Spiss? helst en som har krutt i tøflane og som er sterk.

Keirrison (Benfica) er et godt tips. En fin all-rounder som blir svært god. Men han koster litt. Så må du også se på Carlos Vela og Macheda i samme slengen. Ingen er spesielt sterke, ala Drogba. Men det er vanskelig å finne. Džeko er faktisk ikke priset så veldig høyt.

 

Så har du selvfølgelig Balotelli. Han har igrunnen alt. Også styrke. Men han kan også bli litt dyr. Di Santo fra Blackburn burde du sjekke ut. (Som egentlig er galt, han er Chelsea spiller, men på lån. Alle spillere i en slik posisjon har blitt permanente overganger på Fifa.)

 

Da har jeg vel nevnt de mest interessante, blant de som blir svært gode. Så du får se litt på dem for å bestemme deg. Mye er smak og behag når man velger spillere. Problemet er jo at man må kjøpe dem før man prøver dem. Ellers kan jeg også komme med billigere alternativ eller andre dårligere spillere som på sikt blir svært gode. Men jeg regner med du vil signere en som helst blir god ganske raskt, som ikke tar mange sesonger. Det blir jo snakk om du har penger til å kjøpe de nevnte spillerne eller ei. Husk også at selv om potensialet er gitt for mange spillere, så kan man få dem til å vokse 1-2 ekstra i året, bare ved erfaringspoeng. Altså spille med dem en god del.

Endret av Lansky
Lenke til kommentar

Det går jo alltids an å gjøre spillet litt mer realistisk og virkelighetsnært. Er man Manchester United, så kan man f.eks snappe opp Simon Kjær fra Palermo. En midtstopper som har blitt tett linket de siste ukene. En ufattelig god og lovende spiller i det virkelige liv, blir også svært god på spillet (er også United fan). Nevnte jeg forresten at ryktene ikke blir mindre når Sir Alex var til stede på en middags-fest med han. Eller Neven Subotic på Dortmund. Han har blitt linket til både City og Arsenal, spesielt City.

Lenke til kommentar
EA sidene

ehhhh... neidæven, men hvor?

 

Du må ha en bruker og så må du koblet den mot PSN din.

Lurer også på dette med hvor jeg finner screenshot tatt i spillet. Finner bare videoene mine på ea-profilsiden min.

 

*Fant det. Ligger jo under -Media Lounge->My Media.

Endret av larsevenes
Lenke til kommentar

Sliter fortsatt med at jeg ikke får spilt mot vennene mine jeg... Skulle spille mot en kompis(vi la hverandre ikke til, bare møttes i et rom) og da gikk det fint. Men så skulle jeg spille mot en annen, og vi la hverandre til. Så når vi skulle spille skjer det som alltid skjer.. Jeg godtar spillinvitasjonen hans, men når jeg kommer inn på lagvalg, står det at han ikke har valgt lag. Hos han står det derimot "venter på motstander". Vi prøvde å slette hvernadre fra vennelista, men funka fortsatt ikke. Er så forbanna jævla irriterende. Skjer mot flere jeg har lagt til også. Er det VIRKELIG EA sin feil? Hvis så, er det helt ufattelig at de ikke har fiksa det. Spiller med trådløst nett, og har ikke no kabel i PS3'en

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...