Gå til innhold

Frivillig java programmerer søkes


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Som tittelen sier søkes jeg nå etter en frivillig som kan hjelpe til med å fullføre et prosjekt. Frivillig betyr at det er ulønnet.

 

Sånn: Litt om selve forespørselen.

 

Jeg holder i disse dager på å klargjøre et java prosjekt til betatesting. Når betaen er ute (web basert, gratis tilgang) regner jeg med at det kommer en del tilbakemeldinger på programmet. Både rene bugs, men også tips til forbedringer, "kan dere ikke gjøre det slik istedetfor", osv.

 

I denne forbindelsen trenger jeg en ekstra person som kunne tenke seg å hjelpe til med å fikse bugs, implementere mer funksjonalitet, med mer.

 

Stikkord for applikasjonen er:

 

- Interaktiv 3D

- Webbasert

- Importering og konvertering av filformater / spesifikasjoner

 

Jeg kan ikke komme med så fryktelig mer informasjon før betaen er ute (men da poster jeg en ny post på forumet for de som er intressert i å prøve en ny applikasjon). Betaen er ventet ute mandag 8 juni.

 

Så: Hvorfor skal 'jeg' bruke min dyrebare tid på å hjelpe til?

 

Forretningsmodell og plan rundt prosjektet er i skrivende stund ikke ferdig. Jeg vet ikke om, eller hvordan en eventuell inntjening skal løses enda. Mange ideer, men det gjenstår litt sonderinger i terrenget først. Og produktet må være godt nok på mange forskjellige måter før en kan håpe på betalingsvilje. Med andre ord, ingen penger i kassen for oss på dette tidspunktet, og derfor vanskelig å betale for hjelpen.

 

- En fin fin mulighet til å lære seg mer programmering, 3D, med mer.

- I starten får du en del klare oppgaver som skal løses, hvordan du løser de blir opp til deg. Når de mest elementære feil og mangler er fikset kan man begynne å eksperimentere med litt mer avanserte saker :) Så du må ha interessen til å lære / programmere innenfor feltet.

- I beste fall kan det spanderes en valgfri bok fra amazon eller noe lignende. Sånt avtales før vi evt setter igang.

- Om det blir inntekter vil man selvfølgelig fordele på de involverte. Lønn etter innsats :), men igjen, dette diskuteres før vi evt setter igang.

 

Er du intressert i å involvere deg ønsker vi å inngå en kontrakt for å hindre at detaljer om implementering o.l. blir spredt til uvedkommende (NDA). Du bør og ha en viss programmerings erfaring og helst noen eksempler å vise frem.

 

Vi ønsker og at du er over 18. Litt fordi det på sikt (dersom ting går bra) kan bli aktuelt med å utbetale noen kroner som takk for hjelpen. Og litt fordi om du er under 18 skal du konsentrere deg om å gjøre ferdig ungdomsskolen eller VGS :)

 

Er du intressert eller noe er uklart send meg en PM å svarer jeg iløpet av en dag.

 

EDIT: Jeg ser for reglene for dette forumet at spørsmål o.l. skal gå i tråden.

 

- Så for enkle spørsmål som mange kan ha nytte av svaret på, spør i tråden :)

- Er du intressert i å hjelpe til må jeg ha kontaktinformasjon på deg, og den vil jeg helst ha på PM så jeg kan komme i direkte kontakt.

 

Mvh.

 

Kristian

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...