Gå til innhold

hvordan spilles de andre banene?


Gjest

Anbefalte innlegg

Har bare spilt Strike at Karkand hittill. På den banen var jeg alt om hvordan man skal vinne, hvordan man skal få kills, osv. Hvilke controllpunkter som kommer til å bli tatt over. hvor det kommer fiender når. alt. Det lærte jeg etter bare noen få kamper.

 

Men jeg følte at jeg trengte å prøve noen nye kart. Road to Jalalabad likte jeg ikke så veldig godt, og resten er dominert av kjøretøy og fly. Ser at det er veldig mange som spiller på disse, men jeg forstår ikke hvorfor.

 

Det er ikke noe struktur i måten det bygger seg opp på. ingen fasit på hvordan man vinner. Ikke noe poeng med squads. Ikke noe poeng med commander.

 

Jeg spawner og hvis jeg ikke dør innen de nermeste 10 sekundene, kan jeg gå i 10 minutter og komme bort til en tom base. Hvis det ikke er en sniper i nærheten, en claymore på basen, eller et kjøretøy kommer, så tar jeg den over uten kamp. Alle står i båten og tuller imens de venter på at et fly eller helikopter skal spawne.

 

De er alle sniper- og kjøretøy dominert. Flyene er øverst i næringskjeden, så kommer helikopter, så tanks, osv. Ikke noe interessant, med mindre man har flaks og skaffer seg et jagerfly. Sniper er også utrolig kjedelig fordi man kan maks få 10 kills hvis man er heldig.

 

Spørsmålet er: er det noe mønster i disse banene? ( da snakker jeg om Dragon Valley, Wake Island, Kubrai dam osv ). Hvordan ha det gøy og ha kvalitetsspilletid her? Det virker som alle bare tuller. Selvom det er 64 spillere her, virker det tomt de fleste stedene. Hvis det er, ønsker jeg gjerne å vite hvordan man kan ha det gøy her?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et tips er å bli med i gode squads som går sammen og capper flagg etter flagg.

Hvis man går infantry så er det som oftest medic og anti-tank som er best.

 

Hvis man ikke har mulighet til å ta ut kjøretøy, så gjelder det å holde seg unna. Ganske gøy å spille disse banene når du lærer å unngå fiendtlige kjøretøy.

 

Hvis man er USMC på Dragon så begynner man gjerne med å ta Vista Point, River Village og så fortsette videre innover dalen.

En annen mulighet er å få squadleader til å baile over f.eks. Refinery, Hill Village, Power Station eller Wood Yard. Da kan resten av squaden spawne og gå på flagget mens squadleader gjemmer seg.

 

På Wake gjelder det å spawne på øya så fort man har ett flagg. Airfield er en viktig base. Har man den som USMC så slipper man all spawnrapingen.

Endret av Hunterz
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-uVTr2vDm

Med andre ord liker du spill hvor du vet hva som kommer til å skje?

Det høres veldig rart ut, for battlefieldserien er kjent for det komplett motsatte ;)

 

Det gøye med serien er jo at du kan lage egne oppdrag til deg selv:

 

"Nå skal jeg ta det innerste flagget"

"Nå skal jeg prøve å finne de andres commander"

"Nå skal jeg snipe folk som venter i kø på fly"

 

Det er jo hele sjarmen!

 

Hvis jeg var deg så ville jeg nok spillt infantry-only-maps.

Lenke til kommentar

jeg fant for et par dager siden ut at all tiden jeg har spilt battlefield har vert bortkastet. Jeg oppdaget special forces expension packen. Det gjør det verdt det å spille bf. Den har alt man kan ønske seg, med mindre man kjører jagerfly. Det er perfekt. slår alle skytespill jeg har spilt. cod 4 kan gå og legge seg. Det er perfekt, ordentlig krig.

 

jeg anbefaler alle her som spille battlefield 2 å slutte nå, og skaffe special forces så fort som mulig!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hvis du lærer deg å bruke antitank og engineer kittet, samt bruker tid på å lære deg å bruke helo, jet og tanks så får jo spillet så mange fler dimensjoner. IO er greit når man skal rette opp evt. dårlig K/D ratio, men repetetivt og kjedelig i lengden.

Kubra dam med 64 spillere - det er gøy :)

Lenke til kommentar

Med anti-tank og engineer er det ganske vanskelig å få kills med synes jeg. Umulig å ta over flag også fordi banene er dominert av kjøretøy. Jeg er ganske god i helikopter, både pilot og skytter jeg pleier å komme øverst på scoren med det. Men det er bare på baner uten jagerfly. selvom jeg spiller i squad og gjør det beste jeg kan så får jeg aldri utrettet noe på de store banene med kjøretøy.. dragon valley, Kubra dam, osv osv. pleier å sitte igjen med kanskje et par sniper kills, og 10 deaths :\

Lenke til kommentar

på no vehicles baner pleier jeg å ligge øverst på listene. ofte med sniper. tror det ikke har noe med ferdighetene i det. bare med at jeg ikke forstår hvordan man skal gå frem på de store banene.

Lenke til kommentar

Smelt smøret og rør det med sukker og egg.


Rør inn mel og bakepulver.


Smør en rund springform.


Rens eplene og skjær dem i skiver. Fordel dem i bunnen av formen. Dryss kanel over eplene.


Fordel kakerøren over eplene. Dryss over hakkede nøtter og evt. litt sukker.


Stek eplekaken ved 175 grader i 30 minutter. Den skal være gyllen på toppen.


Server kaken lun med vaniljekesam, rømme eller iskrem til.


Endret av Gjest
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...