Gå til innhold

Problemer med forumet


Anbefalte innlegg

Jeg har en del problemer med forumet. Noen bare i FireFox, men noe også i IE:

 

#1 (FireFox): Inn- og utlogging fungerer ikke i det hele tatt hvis jeg forsøker å benytte menyen til venstre.

- Når jeg klikker på "logg inn" får jeg opp innloggingsboksene som normalt. Jeg taster inn brukernavn og passord, men når jeg klikker på "logg inn"-knappen går høyre side til oversikt over forumet, men venstre side viser fremdeles "gjest", "logg inn" osv.

- Innlogging fungerer tilsynelatende dersom jeg benytter meg av brukernavn- og passord-boksene som er i samme rute som "Velkommen tilbake; du besøkte oss sist", men "Forumets retningslinjer har blitt oppdatert med et eget punkt for brukerforhold. Du må derfor lese og godkjenne retningslinjene for fortsatt å kunne bruke forumet aktivt." dukker *alltid* opp etter å ha klikket på OK. (Ja, jeg krysser av i begge godta-boksene og trykker OK hver gang.)

- Hvis jeg klikker på Log Out til venstre, får jeg en av to meldinger. Enten "Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.", eller så hopper den elegant tilbake til oppdaterte retningslinjer.

 

#2 (FireFox): Dersom jeg trykker på "Forum"-fanen på toppen (sammen med Siste nytt, Tester osv), hopper den tilbake til forsiden og jeg er logget ut (viser gjest osv til venstre).

 

#3 (Begge): Menyene er blandet norsk og engelsk. Dette har nok noe med innstillingene mine i Windows å gjøre, men men... Et norsk forum burde vel ha norsk tekst som standard?

 

 

Edit: Posting fungerer i FireFox, når den faktisk viser mitt brukernavn osv til venstre.

Endret av FungusMental
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...