Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Ustabil pc eller nettleverandør?


Anbefalte innlegg

Jeg sliter med et problem. I det siste så har jeg merket at forbindelsen min til tider blir veldig treg, nærmest umulig å gjøre noen ting. De gangene jeg har merket dette, så har det stort sett vært på kveldstid og i helger. Jeg har prøvd å finne ut om dette kan skyldes noe lokalt på min maskin, men har nesten utelukket dette. Jeg mistenkte tidligere at det kunne være noe med utorrent, men problemet oppstår selv om jeg ikke kjører utorrent. Jeg hadde inntil nylig Windows Vista, men kjører nå Windows 7, samme problem på begge. Restart av forskjellig utstyr har heller ingen effekt. Jeg har også prøvd å koble utenom routeren min, men samme problem oppstår. Jeg sitter igjen med en følelse av at det kan skyldes noe hos min internettleverandør, Get.

 

De gangene dette skjer, har jeg ved flere anledninger funnet ut at opplastingshastighet er meget lav. Vi snakker i området 5-25 kbps, når jeg egentlig skal ha 1000 kbps. Dette er sjekket på diverse nettsteder som tilbyr slik sjekk. Kl.21.00 i kveld målte den 4kbps, kl.21.30 målte den 30kpbs. Nå kl.22.00 målte den 1004kpbs. Jeg har ikke gjort noen ting i løpet av denne timen, bortsett fra å lese litt på hw.no.

 

1. Kan dette skyldes kapasitetsproblemer hos Get? Eller er kapasitetsproblemer noe som hører fortiden til?

2. Noen som har noen forslag til tiltak jeg kan gjøre for å utelukke at dette skyldes min PC? Evt noen andre tips til å fikse dette problemet?

3. Finnes det et program som kan analysere en slik situasjon og fortelle hva problemet er?

 

Håper noen smarte hoder her inne kan hjelpe meg med dette.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...